Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek annak ellenére,...

Szerintetek annak ellenére, hogy a legtöbb lány rondának tart vagy átlagosnak van esélyem olyan lányt találnom, aki nekem is bejön és én is neki külsőre?

Figyelt kérdés
Eddig csak számomra nem vonzó lányokkal smároltam vagy kavartam, illetve pettingeltem, de mára már elegem lett ebből, annyira erőltetett, ha egyszer nem is kívánom őket minek is hazudok magamnak és nekik is? Kezdek kiégni, szeretnék olyan lányt találni, akivel kölcsönös a szikra, a vágy, akivel megzabáljuk egymást, mert annyira vonzódunk egymáshoz.
2013. júl. 28. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
nincs
2013. júl. 28. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs. Átlagos külsővel csak csúnya lánnyal van esélyed összejönni. Ennek is örülhetsz, mert ha ronda lennél, nekik se kellenél.
2013. júl. 28. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán van esélyed!Ha látnád azokat,akikkel én eddig összejöttem :D Simán jobbnő voltam mindegyik expáromnál.
2013. júl. 28. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha van sok lóvéd és sportkocsid, akkor van esélyed bárkivel összejönni, még jó csajokkal.

Ha egyik sincs,akkor esélytelen.

2013. júl. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!