Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazságosabb társadalomban az emberek legalább 70%-a számára lenne lehetőség párkapcsolatban élni?
"És ha ez így lenne (nincs így), akkor sem értem, hogy mégis mit ér egy nő azzal, hogy szökőévente egyszer megdugják? Ettől jobb lesz neki, vagy mi?"
Igen
"De míg minden nő előbb-utóbb sorra kerül egy top kategóriás férfinél legalább egy körre, addig a férfiak nagy részének sosem lesz kapcsolata."
Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de nem sok jóra vezet az adott személy életében, ha valaki ilyen szinten elveszíteni az objektivitását és a kapcsolatát a valósággal.
"Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de nem sok jóra vezet az adott személy életében, ha valaki ilyen szinten elveszíteni az objektivitását és a kapcsolatát a valósággal."
Szóval nem tudod cáfolni, ezért személyeskedsz. Most nagyon meglepődtem (nem).
34
De mégis hogy cáfolja meg? Nem nagyon vannak erre nézve statisztikák...
Rajtad kívül meg konkrétan senkinek sem ez a benyomása a világról, szóval nem lehet, hogy te ülsz fordítva a lovon? Csakkérdem. :D
34
Hivatalos forrást még te se linkeltél, tesó..
"Szóval nem tudod cáfolni, ezért személyeskedsz. Most nagyon meglepődtem (nem)."
Te állítasz valamit, neked kellene bizonyítani.
Nem úgy megy az, hogy kitalál az ember bármiféle hülyeséget, aztán addig igaz, amíg nem cáfolják meg mások. Érdekes világot élnénk.
38
Barátunk áthárítja a bizonyítás felelősségét a vitapartnerére. Tipikus érvelési hiba... :D
38
Bizonyítékot bezzeg azóta se linkelt, sőt eléggé elkussolt..:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!