Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazságosabb társadalomban az emberek legalább 70%-a számára lenne lehetőség párkapcsolatban élni?
10
Én ilyet senkinek sem mondanék. De azt gondolom, hogy ha valaki "senkinek sem tetszik és senki sem választja", az így járt. Fogadja el.
Vagy mégis mit lehetne tenni? Az ember szabadsága sérthetetlen.
>Az ember szabadsága sérthetetlen.
akkor miért vannak törvények? mire való az állam? miért nem élünk teljes anarchiában és mindenki azt csinál amit akar?
"Az ember szabadsága sérthetetlen."
Akkor mit szólsz az angliai bámulásos törvényhez? Jah a férfiak szabadsága korlátozható a feministák szerint?
12
Pontosan azért vannak törvények, hogy megvédjék az ember szabadságát - a másik embertől.
13
Öcsém... Behalok rajtatok. :D
Mégis honnan a fészkes fenéből szeded, hogy én egyetértek az angliai agyrémmel? Mélységesen a szabadság ellen való intézkedésnek gondolom a suttyó férfiak suttyóságának szankcionálását. Szerintem mindenkinek joga van bunkónak lenni: nőknek és férfiaknak egyaránt. (Az más, hogy undorodom a bámészkodó férfiaktól, de attól még LEGYEN SZABAD bámészkodni.)
Igen, meg minden embernek járna lakás, kocsi, jó fizető állás, külföldi nyaralás meg minden anyám kínja...
Mellesleg nem minden esetben jobb párkapcsolatban lenni, mint egyedül.
Ha mindenkinek biztosítanának párkapcsolatot, nem tudhatod milyen nőt kapnál.
Én nem egy olyan családot ismerek, ahol a nő bántalmazta a férfit. Sőt egyik esetben a férj halálához is hozzájárult.
A férfi ilyenkor pedig valóban menekül, az egyik inkább folyton járt valahova csak hogy ne kelljen hazamenni. Mert a rendőrségre nem mehet hogy veri az asszony, mert nyílván szégyelli.
Ezek a nők nyílván kicsit magasabbak és nagyobbak voltak a férjüknél, de egy ilyen rendszerben gondolom te se válogathatnál..akár kaphatnál ilyet is. 😇
8! De Én nem is halok meg picsogva egyedül...
Kinek néne egy olyan, aki állandóan sajnálja magát?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!