Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zavarja a nőket, ha pl egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja a nőket, ha pl egy 30-as férfi kevesebbet keres (pl: ápoló)? Pl Nő 380 nettó (pl SSC), férfi 280 nettó? Vagy ez már normális beugró? Vagy ez még nem zárja ki az elutasítást, ha a férfi nem közli, hogy csak csak medián átlagot keres?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 19:51
1 2 3 4 5
 31/45 Miss Endzsi ***** válasza:
Ez a bruttó 244 hol szabályos szakdolgozóknak? A takarítókra értik?
2022. ápr. 30. 20:30
 32/45 A kérdező kommentje:
30. F-s vagyok. 30 feletti.
2022. ápr. 30. 20:46
 33/45 A kérdező kommentje:
5 éve vagyok csak eüs, 34 évesen. Azelőtt máshol dolgoztam. 285 nettó, de abból 5 ezer ft a telefonszámlám, azt már levontam :D
2022. ápr. 30. 20:50
 34/45 anonim ***** válasza:
15%
Én nem látom ennyire drasztikusnak a dolgot, mint egyik másik, aki 10 millió forintot mond beugrónak az átlagos hölgyeknél. Szerintem 5 millió ft/hó elég lehet hozzá, hogy átlag nők komolyan vegyenek téged. Az alatt tényleg felesleges rabolni az idejüket. Aki meg nem keres ennyi, az IT-zzen, ott hamar megvan Szeniorként ez az összeg.
2022. ápr. 30. 20:55
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Jó de mit takar az F osztály? Ez mentőzés vagy mi?
2022. ápr. 30. 20:57
 36/45 anonim ***** válasza:
0%
Ok, de ez a 5M ez hány éves kortól számít? 18? Tehát ha van egy tizenéves pár, a csaj amint elmúlik 18 otthagyja a pasiját és átmegy ahhoz, aki minimum havi 5 millát keres?
2022. ápr. 30. 20:58
 37/45 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem 35 éves kortól illene egy 4-5 milliót keresni.
2022. ápr. 30. 20:59
 38/45 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki elmondta a sugar baby-k tarifáját. Én IT-ban dolgozom elég magas beosztásban és még én se keresek havi 5 milliót. Egy magyar fejvadász cég publikálni szokta az átlag fizetéseket IT szektorban, rám is igaz nagyjából, bár nekem járnak részvények, német luxus kategóriás céges autó benzinkártyával...

[link]

Kérdező, hiába keresek "sokat" még esetemben se érdekli a nőket ez a pénz. Én is csak a (nem létező) kinézetemmel tudnék "hódítani". Úgyhogy nem kell aggódnod, te is találsz nőt amennyit csak akarsz a saját szintedről annak ellenére, hogy nem keresel milliókat.

2022. ápr. 30. 21:04
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem attól függ, el tudja-e magát tartani anélkül, hogy mást pumpol / engem akarna megkopasztani. Ilyen szempontból nálam a minimálbér is OK... de 400e-s fizetéssel is lehet valaki csupasz seggel hó végére (pl. hitel, albérlet, gyerektartás, tartozás stb.).
2022. ápr. 30. 21:40
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Budapesti 30-as barátnőm és a párja ennél kevesebbet keresnek fejenként, az egyik banki alkalmazott, a másik óvónő, van két gyerekük és még szerelmesek is, nem élnek nagy lábon, de van örökölt lakás, autó, szoktak szinte minden hétvégén kirándulni. Szóval simán fel lehet építeni egy jó életet ebből és találhatsz hozzá egy normális értékrendű, sőt csinos, okos nőt. Ha ápoló vagy, az feltételezhet empátiát, jó szociális érzéket, gondoskodási hajlamot, és ezt a nők értékelik. Szóval hajrá.
2022. ápr. 30. 21:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!