Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők általában hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők általában hány éves kortól várjátok el hogy pasinak saját keresete legyen és ne éljen mamahotelben?

Figyelt kérdés

Tehát ez mondjuk olyan nagyjából 25 eves korl elvárható egy férfitől nem?

mert addig általában egyetemre jár az ember építi a karrierjét stb...

2022. ápr. 30. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ameddig tanul + olyan 2 év.
2022. ápr. 30. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

Ha chad vagy akkor nem várják el

Ha szarul nézel ki, akkor pedig elvárják bármennyi évesen, és akkor sem számíthatsz sok jóra ha ez megvan

2022. ápr. 30. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Engem a szülőkkel élés nem zavar, amíg úgy él ott, mint egy felnőtt ember, aki mellesleg a szülők gyereke, nem úgy, mint a szülők gyereke, mellesleg felnőtt. Tehát kiveszi a részét a dolgokból, spórol, hajlandó összeköltözni, elköltözni, nem tartozik elszámolással, ami az idejét illeti.

Viszont én egyetemen is elvártam, hogy valamit dolgozzon a másik úgy a második évtől mondjuk. Legalább nyári munkát, ha év közben nem is, mert mondjuk olyan szakra jár, ami mellett nem lehet, vagy párhuzamosan két egyetemet végez (volt ilyen csoporttársam), vagy baromira tanul, mert ösztöndíjra gyúr, vagy bármi olyan tényező, ami ezt megakadályozza. De anno én is dolgoztam félállásban, pedig nem lett volna muszáj, de ennyi függetlenséget akartam a szüleimtől, hogy olyan pénzem legyen, amit úgy és arra költök, amire akarok, nem kell kuncsorognom, stb. Meg hát az sem rossz, ha az ember valamit az önéletrajzába is tud írni, ha mondjuk 25 évesen kerül ki az egyetemről. Nekem ebben a témában fontos volt a hasonló hozzáállás.

2022. ápr. 30. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Akkor én jól megszívtam. Mert amíg nincs kivel összeköltözni, nem látom értelmét egyedül lakni. Mivel saját lakásra nem futná, albira meg pocsékolás lenne így.

De akkor ezek alapján így nem lesz barátnőm. Szóval magányosan halok meg otthon?

2022. ápr. 30. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha mellette tesz is félre otthon lakva a jövőre gondolva, akkor nem zavar. Azt nem szeretem, amikor otthon lakik, de amúgy ugyanúgy elkölti az egész fizetését, azt a részt is amit azon spórol(hatna), hogy otthon lakik és nem egy albérletet kell fizetnie.
2022. ápr. 30. 19:36
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
30 felett már illő lenne szerintem
2022. ápr. 30. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
39%

Én is pontosan úgy gondolom, mint a 3-as.

Azt várom el, amit én is nyújtani tudok.

2022. máj. 1. 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem az otthonlakás a "baj", hanem ha az mamahotel. Legalább ha már lakott valaha egy koleszban másik városban 3-5 évig, az is nagy dolog. Ne az anyja mossa a gatyáit, rendezgesse a cuccait, tapasztalja már meg milyen, ha bizony üres a hűtő, ha épp beteg lett és nem volt kedve vásárolni, hogy fél év alatt koszos lesz az ablak, hogy múltkor is meg kell szerelni a nemtommit, mert nem talált rá embert... Szóval ha magára van utalva és a saját bioritmusát, ízlését követi. Magával a mama jelenlétével nincs bajom, de alapvetően ezekért vonzóbb, ha a királyfi már kipróbálta, milyen szerencsét próbálni a nagyvilágban és legalább egy szobát bérel haverokkal, munkatársakkal együtt.
2022. máj. 1. 10:48
 9/10 A kérdező kommentje:
De az otthon lakas is gond szerintem egy 25 ev folotti ferfi ne eljen mar a szuleivel
2022. máj. 1. 21:04
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

"De az otthon lakas is gond szerintem egy 25 ev folotti ferfi ne eljen mar a szuleivel"

Ha ezt így vágod, akkor minek tetted fel a kérdést?

Hogy hergeld a jónépet vagy mi?

2022. máj. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!