Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyek kevésbé ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek kevésbé ilyen lány mint amilyen most vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon empatikus lánynak tartom magamat amit mostanában "hibának" tekintek mivel eléggé sokan kihasználják azt, hogy elég empatikus vagyok.

Lehetséges sőt szerintem tuti ,hogy eddig "rossz" emberekkel találkoztam és ezért idegesít, hogy mennyire empatikus tudok lenni.

Hogyan legyek kevésbé empatikus vagy éppen ,hogyan fogadjam el azt ,hogy én ilyen vagyok?

Szeretnék ezen változtatni mivel eddig csak a bajom származott belőle hisz az emberek ezt kihasználják bennem és én nem szeretnék már ennyire durván ilyen lenni..

Nem szeretnék többet csalódni emiatt a tulajdonságom miatt.

2022. ápr. 28. 11:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz és nem is kell változnod. Magadat kell megerősítened és meghúznod a határaidat.
2022. ápr. 28. 11:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs baj, becsülendő. Viszont jobban meg kellene válogatnod, kiket engedsz közel magadhoz.
2022. ápr. 28. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem az empátiával lesz a baj, hanem inkább azzal, hogy mellette valószínűleg naív is vagy.
2022. ápr. 28. 12:03
 4/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A határaidat tanuld meg szigorúan kijelölni. :))) Úgy az empátia pont hogy nem baj. :)))
2022. ápr. 28. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
20%

Feles ivós játék: empátia szóra! :)

Amúgy nincs azzal baj, csak ne hagyd magadat kihasználni!

2022. ápr. 28. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Majd ha eleget csalodsz, nem leszel ilyen:D
2022. ápr. 28. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyobb onismeret, tobb onbizalom, szigoru hatarok. Ezek kellenek ahhoz, hogy ne tudjanak kihasznalni. Ha ezek hianyoznak, akkor pont azok fognak megtalalni, akik el akarnak nyomni, ki akarnak hasznalni, manipulalni akarnak. A sok incel velemenye ellenere normalis embert nem keresni kell, hanem onmagadat kell olyan allapotra hozni, hogy az ismerkedes elejen kideruljon, hogy te nem olyan vagy, akit palira vesznek. Ha nem erzik rajtad a preda mentalitast, akkor gyorsan lekopnak az ilyenek. Forditva, ha viszont megerzik, akkor levakarhatatlanok lesznek es celt is ernek.
2022. ápr. 28. 13:24
 8/10 anonim ***** válasza:
attól, hogy szar emberek vesznek körül, ne kell lesüllyedni a szintjükre
2022. ápr. 28. 13:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Érezni valamit meg cselekedni két külön dolog.

Attól hogy sajnálsz valakit, még nem kell vele minden éjjel lelkizni, meg pénzt adni neki, szexelni vele, stb... Még csak találkozni se kell vele.

2022. ápr. 28. 14:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Tanulj küzdősportot, ne félj kimondani, hogy NEM!. Gondold végig: mi a legrosszabb, ami történhet, ha kimondod, hogy: NEM TOVÁBB, ENNYI!. Semmi nagy baj nem történik, lesz másnap is:).
2022. ápr. 28. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!