Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?
Szóval, regisztráltam a Badoo-ra, (nem keresek semmiféle kapcsolatot, csupán unalom vitt rá), de egyszerűen hihetetlen micsóda felhozatal van...te jó ég...hát finoman fogalmazva sem a dekoratív vonzó lányok/nők vannak túlnyomó többségben...szanaszét tetovált, csücsörítő, néhánynak olyan teste van mint egy gömböc (nem áll szándékomban megsérteni senkit, de tényleg így van) 99+ filter a képeken...hihetetlen.
Ráadásul, kb tizenöt húsz percig tologattam jobra balra a profilokat, egyetlen egy "match" nem volt LOL...
Egy napig hagytam hadd pörögjön, végül 24 óra után volt két "tetszel nekik" értesítés xD
Ezek után gondoltam teszek egy próbát más országban is, mivel hát hogy is fogalmazzak... a "való életben" nem jelent problémát a párkapcsolat (legyen az hosszútávú vagy kaland)...szóval FakeGPS telepítés, beállítom helyszínnek Szent-Pétervárt (az orosz nők a gyengéim :D), húú gyerekek...teljesen más világ...gyakorlatilag nem volt kit balra húzni (na jó, azért akadt :D), gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők...hihetetlen...
Egy órát hagytam kb...22 "tetszel neki" értesítés és 7 "match" (nagyon válogatós vagyok)
Na, és itt visszatérnék a kérdésemre...Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?
Mert tenyleg, te vagy az etalon.
Amugy ha en unatkozom, eloveszem a regi neurologia-konyveimet, te meg Badoozol.
Hat, nem is tudom, kire illik a proli jelzo. 😀
Amilyen a magyar pasi felhozatal badoon, ne is csodáld, hogy az értelmes nők elmenekülnek. Csak az marad, aki vagy hivatásos bértollnok, vagy hivatásos prosti.
Külföldön tejesen normális pasik írnak, sokkal egyszerűbb ismerkedni, és a randi se úgy néz ki, hogy kötelező dugni vele, ha meghívott egy kávéra. Itt teljesen alap, hogy első randin meghív étterembe vagy színházba.
1#
Őszintén szólva, nem értem miért kell személyeskedni, a kérdéshez gyakorlatilag semmit nem fűztél hozzá/nem válaszóltál...
(amugy nem vagy te orvos...wishfull thinking kb) :D
A badoot, meg úgy általában a társkeresőket, csak a prolik és/vagy a középkorúak használják.
Ciki.
Ki mondta, hogy altalanos orvosi korben dolgozom?
Senki. Ertelmezo olvasas, masodikos elemi szint. 😙
Aposom is tele van orvosi konyvekkel, pedig mernok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!