Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Újabban a proli kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?

Figyelt kérdés

Szóval, regisztráltam a Badoo-ra, (nem keresek semmiféle kapcsolatot, csupán unalom vitt rá), de egyszerűen hihetetlen micsóda felhozatal van...te jó ég...hát finoman fogalmazva sem a dekoratív vonzó lányok/nők vannak túlnyomó többségben...szanaszét tetovált, csücsörítő, néhánynak olyan teste van mint egy gömböc (nem áll szándékomban megsérteni senkit, de tényleg így van) 99+ filter a képeken...hihetetlen.

Ráadásul, kb tizenöt húsz percig tologattam jobra balra a profilokat, egyetlen egy "match" nem volt LOL...

Egy napig hagytam hadd pörögjön, végül 24 óra után volt két "tetszel nekik" értesítés xD

Ezek után gondoltam teszek egy próbát más országban is, mivel hát hogy is fogalmazzak... a "való életben" nem jelent problémát a párkapcsolat (legyen az hosszútávú vagy kaland)...szóval FakeGPS telepítés, beállítom helyszínnek Szent-Pétervárt (az orosz nők a gyengéim :D), húú gyerekek...teljesen más világ...gyakorlatilag nem volt kit balra húzni (na jó, azért akadt :D), gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők...hihetetlen...

Egy órát hagytam kb...22 "tetszel neki" értesítés és 7 "match" (nagyon válogatós vagyok)

Na, és itt visszatérnék a kérdésemre...Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?

2021. jan. 28. 21:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
95%
Életemben egyszer léptem be társkereső oldalra. Amint beléptem kb felocsudni sem volt időm, mert legalább 40 pasi privát üzenetét kaptam egyszerre, a telefonom nem bírta és akadozott, fagyott és csak gyűltek az üzenetek. Kaptam a most miért nem válaszolsz, dögölj meg büdös szopós k.rva, hogy nem tudsz köszönni, a 'megnézed camba hogy verem'(legalább 10 ilyen üzi jött) üzeneteket. Azzal a lendülettel törültem a regisztrációmat. Köszöntem a lehetőséget.😅
2021. jan. 28. 21:49
 12/40 anonim ***** válasza:
91%

2015-ben voltam ott utoljára.

Szerintem eléggé javított a jelenlétem a felhozatalon, a statisztikán. Csak hát már nem vagyok szingli, így letöröltem magam. Ezek szerint sokat esett a színvonal....

2021. jan. 28. 21:56
 13/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek (még a frusztrált áldoktornak is :D) a válaszokat...

Úgy tűnik a túloldalon sem jobb a helyzet, sőt...:D

2021. jan. 28. 22:21
 14/40 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
65%

De beszolt nekem, egy onmagat is uno ember, aki a kutyanak se kell. 😁

Szabalmas vagy, de ezt gondolom tudod.a

2021. jan. 28. 22:23
 15/40 anonim ***** válasza:
55%
Én azért regisztráltam, mert olyan helyen dologzom, ahol csak nők vannak, a baráti köröm külföldön él, nem nagyon mászkálok el egyedül sehova, így maradt ez a lehetőség, pláne most, hogy pandémia van. Nem gondolnám magam selejtnek és prosti sem vagyok.😀😀 ismét jók a kommentek. Ja és dekoratív vagyok.
2021. jan. 28. 22:34
 16/40 A kérdező kommentje:

14#

[link]

Alig vártad hogy reagáljak a böffentésedre, nem igaz? olyan kis izgatott lettél hogy még a helyesírásra sem figyeltél...:D

Troll vagy, és trollokat nem etetünk...

Szép estét!

2021. jan. 28. 22:39
 17/40 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
83%

Huh ez gyenge volt.

Ad2. Van, hogy random xar az oldal, es hibasan jelenit meg kommentet.

De ahogy latom, nyert, talalt....🤣

2021. jan. 28. 22:42
 18/40 A kérdező kommentje:

15#

Nem állítottam hogy nincsenek dekoratív lányok/nők a Badoo-n...viszont kb fehér holló kategória, legalábbis a személyes tapasztalatom és ízlésem alapján. ;)

2021. jan. 28. 22:45
 19/40 anonim ***** válasza:
72%
A férfiak is legalább olyan selejtek ott mint a nők. Ahogy írta itt valaki a tinder egy fokkal jobb. De most őszintén, mit vársz a magyar nőktől ha a magyar férfiak többsége még ezt a szintet se üti meg? Kinek erőlködjenek?
2021. jan. 29. 08:26
 20/40 anonim ***** válasza:
60%

19 a masikra haritas az nem szep, ovis dolog. De igazad van a tobbiben.

Ja, nok 90 szazaleka az rudbajnok, luxusribijelolt. De van azert normalis is. Ez lehet forditva is igy van.

Amugy a legtobb tarskereso ilyen.

2021. jan. 29. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!