Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?
Szóval, regisztráltam a Badoo-ra, (nem keresek semmiféle kapcsolatot, csupán unalom vitt rá), de egyszerűen hihetetlen micsóda felhozatal van...te jó ég...hát finoman fogalmazva sem a dekoratív vonzó lányok/nők vannak túlnyomó többségben...szanaszét tetovált, csücsörítő, néhánynak olyan teste van mint egy gömböc (nem áll szándékomban megsérteni senkit, de tényleg így van) 99+ filter a képeken...hihetetlen.
Ráadásul, kb tizenöt húsz percig tologattam jobra balra a profilokat, egyetlen egy "match" nem volt LOL...
Egy napig hagytam hadd pörögjön, végül 24 óra után volt két "tetszel nekik" értesítés xD
Ezek után gondoltam teszek egy próbát más országban is, mivel hát hogy is fogalmazzak... a "való életben" nem jelent problémát a párkapcsolat (legyen az hosszútávú vagy kaland)...szóval FakeGPS telepítés, beállítom helyszínnek Szent-Pétervárt (az orosz nők a gyengéim :D), húú gyerekek...teljesen más világ...gyakorlatilag nem volt kit balra húzni (na jó, azért akadt :D), gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők...hihetetlen...
Egy órát hagytam kb...22 "tetszel neki" értesítés és 7 "match" (nagyon válogatós vagyok)
Na, és itt visszatérnék a kérdésemre...Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?
2015-ben voltam ott utoljára.
Szerintem eléggé javított a jelenlétem a felhozatalon, a statisztikán. Csak hát már nem vagyok szingli, így letöröltem magam. Ezek szerint sokat esett a színvonal....
Köszönöm mindenkinek (még a frusztrált áldoktornak is :D) a válaszokat...
Úgy tűnik a túloldalon sem jobb a helyzet, sőt...:D
De beszolt nekem, egy onmagat is uno ember, aki a kutyanak se kell. 😁
Szabalmas vagy, de ezt gondolom tudod.a
14#
Alig vártad hogy reagáljak a böffentésedre, nem igaz? olyan kis izgatott lettél hogy még a helyesírásra sem figyeltél...:D
Troll vagy, és trollokat nem etetünk...
Szép estét!
Huh ez gyenge volt.
Ad2. Van, hogy random xar az oldal, es hibasan jelenit meg kommentet.
De ahogy latom, nyert, talalt....🤣
15#
Nem állítottam hogy nincsenek dekoratív lányok/nők a Badoo-n...viszont kb fehér holló kategória, legalábbis a személyes tapasztalatom és ízlésem alapján. ;)
19 a masikra haritas az nem szep, ovis dolog. De igazad van a tobbiben.
Ja, nok 90 szazaleka az rudbajnok, luxusribijelolt. De van azert normalis is. Ez lehet forditva is igy van.
Amugy a legtobb tarskereso ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!