Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?
Szóval, regisztráltam a Badoo-ra, (nem keresek semmiféle kapcsolatot, csupán unalom vitt rá), de egyszerűen hihetetlen micsóda felhozatal van...te jó ég...hát finoman fogalmazva sem a dekoratív vonzó lányok/nők vannak túlnyomó többségben...szanaszét tetovált, csücsörítő, néhánynak olyan teste van mint egy gömböc (nem áll szándékomban megsérteni senkit, de tényleg így van) 99+ filter a képeken...hihetetlen.
Ráadásul, kb tizenöt húsz percig tologattam jobra balra a profilokat, egyetlen egy "match" nem volt LOL...
Egy napig hagytam hadd pörögjön, végül 24 óra után volt két "tetszel nekik" értesítés xD
Ezek után gondoltam teszek egy próbát más országban is, mivel hát hogy is fogalmazzak... a "való életben" nem jelent problémát a párkapcsolat (legyen az hosszútávú vagy kaland)...szóval FakeGPS telepítés, beállítom helyszínnek Szent-Pétervárt (az orosz nők a gyengéim :D), húú gyerekek...teljesen más világ...gyakorlatilag nem volt kit balra húzni (na jó, azért akadt :D), gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők...hihetetlen...
Egy órát hagytam kb...22 "tetszel neki" értesítés és 7 "match" (nagyon válogatós vagyok)
Na, és itt visszatérnék a kérdésemre...Újabban a proli kevésbé dekoratív lányok/nők gyűjtőhelye lett a Badoo?
#30 és látod nem válaszol. Nem mondja meg ez a félisten magyar férfiember mikor lesz tökéletes ukrán barátnője. Nem tud ez semmilyen nőt összeszedni, nemhogy szépet. :D
Engem nem érdekel milyen a magyar férfi felhozatal mert már megtalaltam a sajátom. De az tény hogy nem nagy a választék. Úgyhogy az ilyenek szerintem ne rinyaljanak hogy milyenek a magyar nők.
Nem cicuka, csak ilyen, magat, felsobbrendunek kepzelo alakkal vitazni olyan...proli dolog. Mint a badoo
+ Van eletem es a pasim nem tart el. Tudod...munkahely meg hasonlok.
Arra kíváncsi lennék, hogy a szép szláv nőket milyen nyelven sikerül megszólítani. Az átlag magyar pasi magyarul se tud rendesen. Esetleg a 40+ korosztály egy káktyibjázávútot felköhög. És utána? Nekik nem kell udvarolni? Perkálsz a stricinek, és levajaztad a fél órás kapcsolatot?
😂
Közben áttettem a székhelyem Délkelet-Ázsiaba :D (pontosabban Fülöp-Szigetek)
Hát srácok...a "legenda" igaz...itt a fehér emberre félistenként tekintenek a nők...
Ki kellett kapcsolnom az értesítést...ha szívezek gyakorlatilag folyamatos a "Szuper! Passzoltok!" pop-up :D
Vigyázat!!! Van néhány "ladyboy"-is a pakliban...de legalább elég rendesek es kiírják :D
Kérdező! Te sem lehetsz egy főnyeremény, azt már tudjuk. 😆
A szöveged alapján meg főleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!