Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet az oka hogy hosszútávon nem megy a csajozás?
Eddig azt gondoltam, hogy a külsővel van baj, de igazából rájöttem hogy nem. Ha ráírok valakire már másnap találkozik velem.
És többször volt olyan, hogy 2 találkozó között elriasztottam.
Bekattanok, főleg amikor írok valamit és ott van az a rohadt fej hogy olvasta az üzentetet na akkor teljesen elmegy az önbizalmam.
És élőben nincs úgy, ugye mert ott reagál mindig.
Szokták mondani barátok, kollégák, hogy biztos dolgozik, de hát csak meg tud állni 5 percre...
Na és akkor én mindig odaszúrok valamit aztán sértődés és elindulok a lejtőn. PL. volt egy csaj akinek írtam hogy gondolom már találtál valakit akkor hagyjuk az egészet.
Aztán egy barátnőjétől tudtam meg, hogy az a csaj megvan sokáig pasi nélkül nem is olyan, mint gondoltam.
De nekem jól esik ha minden egyes reggel kapok egy smiley üzenetet az ismerkedéskor a lánytól.
29 F
"Na és akkor én mindig odaszúrok valamit aztán sértődés és elindulok a lejtőn."
Ezért.
Úgy viselkedsz mint egy nő, az éretlen fajtából.
Legyél normális, ennyi.
Nem baj, hogy úgy viselkedek, imádom a nőket.
Amúgy is inkább velük jövök ki jól.
A férfiak fakírak magukban tartanak mindent aztán 50 évesen elviszi őket az infarktus...
Ha még egyáltalán nem vagytok együtt, ne mutasd a birtoklás vágyad jeleit, mert ez az.
Inkább próbálj türelmes lenni, tudom k*rva nehéz, én is ilyen vagyok, illetve csak voltam.
Tegyél elsőnek a saját fejedben rendet, vond le az eddigi kapcsolataid tapasztalatait és használd fel őket.
Nekem egyebkent pont ellenkezőleg, csak hosszú kapcsolataim voltak..
Meg barátság plusszal, de azt nem tekintem kapcsolatnak.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!