Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi sok lúzer, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok lúzer, hogy pénzzel majd hosszútávon jók lesznek a csajoknál?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem egy fiatal, fura sráccal (26 körüli). Semmi gond nincs vele külsöleg, de teljesen el van tájolva ezekkel az incel baromságokkal. Azt mondja, hogy eddig soha nem csajozott mert nem volt pénze és otthon lakott, de most már van keresete és albérlete, most fog elkezdeni csajozni. Elmondása szerint eddig úgyse álltak volna szóba vele, mert a nöknek a jó autó számít, a kereset és a saját lakás. Hiába mondtam neki bármit, nem hitt nekem. Teljesen azt hiszi, hogy a nöi nem kb 10%-át kitevö pénzéhes ribik az átlag. El se tudja képzelni, hogy egy kedves, okos, korabeli lánnyal együtt teremtenek meg egy közös életet. Azt mondta, én túl sok filmet nézek, minden nö csak áll és vár, hogy beleüljön a jóba. Én nem ezt látom, de a korabeli haverjai is beszálltak a beszélgetésbe és ugyanezt mondták.

Én vagyok a hülye és tényleg ilyenek a mostani 20-25 éves csajok vagy ezek a srácok vannak eltévedve?

2021. szept. 29. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Régebbi kérdéshez már egyszer válaszoltam, ide is beírom.

Leírom őszintén.

Elhízott 40-es férfi vagyok.Mocskosul tele vagyok, a válság alatt is nőttek a bevételeim, de a pénzem ellenére, néha elég egyedül vagyok.

Ilyen oldalakon is fennvagyok, nem tudom miért,csak néha írogatni.

Meg pár társkeresőn is.

Nem hazudok én semmit, leírom, hogy elhízott 40-es,kopaszon, aputesttel ismerkedne.

Aztán kirakok pár képet, egy a cégem telephelyén van az egy éve vásárolt Range Rover terepjárómban.Van egy ahol a medencémben ülök, és a két méteres tv-m nézem közben.Meg van egy balatoni is, ahol a nyaralómban vagyok.

Nem túlzok, elég sokan rámírnak, pedig nem vagyok egy bőbeszédű ember.

Titkom nincs, csak ennyi, pár képet kiraktam magamról.

2021. szept. 29. 22:20
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted? Ezeknek tapasztalat híján borzalmasan vázlatos az elképzelésük a párkapcsolatról és ezért egy olyan párkapcsolati ideált álmodnak maguknak (a médiának köszönhetően), ami soha senkinek nem esik az ölébe tettek nélkül. Aztán az egyedüllét évei alatt ezt az eszményképet tényleg odáig polírozzák, hogy az már semmilyen módon nem valósulhat meg.
2021. szept. 29. 22:20
 3/15 anonim ***** válasza:
59%
A pénz fontos, főleg, ha nem úgy nézel ki, mint Brad Pitt harmincévesen. Persze csak ha tudsz is vele bánni, no meg gavallérosan költesz is belőle a nőcire. :D 38F
2021. szept. 29. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
36%

Ez nem incel baromság. Az incel fórumokon pontosan tudják az igazságot, ami az, hogy a mai világban csak a kinézet számít, amit nem tudsz megvenni pénzzel a plasztikai sebészetet leszámítva.

Ahogy 1es írja, ettől függetlenül még ma is létezik "az a pénz", csak vállalkozónak lenni nem jó csajozási taktika, mivel több évtized munkája lehet és ha rá vagy görcsölve, nem fog működni.

2021. szept. 29. 22:33
 5/15 anonim ***** válasza:
69%

4

Helyes, maradjatok a 4 fal között, gyártsátok a kis incel elméleteket. Több nő marad nekünk, normális férfiaknak.

Ezek az agymenések amúgy a legmélyebb szint, amit emberileg el lehet érni.

2021. szept. 29. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
31%

Miért lenne ez incel baromság? Pénzzel lehet csajozni, aki mást állít, az hazudik. Én szeretek költeni a nőre, aki tetszik, önbizalmat ad, jó érzéssel tölt el, és sok nőnek be is jön, ha egy férfi nagyvonalú. Nem is értem, mi ezzel a probléma.

2021. szept. 29. 22:53
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

6

Nem azt írtam nem számít a pénz.

"Az incel fórumokon pontosan tudják az igazságot, ami az, hogy a mai világban csak a kinézet számít, amit nem tudsz megvenni pénzzel a plasztikai sebészetet leszámítva."

De a 4-es válaszoló ennek az ellenkezőjét állítja, hogy ha nem nézel ki tökéletesen legyen bármennyi pénzed a nők átnéznek rajtad. Erre írtam, hogy baromság.

2021. szept. 29. 23:05
 8/15 anonim ***** válasza:
59%

Sok pénzzel valóban könnyű, érdekes módon a srác, aki a bmw-jével nagy hanggal beállít bármilyen helyre, nővel megy haza. Néha nem is eggyel. :)

Nem incel baromság sajnos, hanem valóban ez van. A nőknek manapság csak a külső számít, meg ha nagyon sok pénzed van, akkor még talán szóba jöhetsz náluk, és ennyi.

Az,hogy milyennek születsz, meghatározza az egész életedet... és ha nem jó génekkel, akkor szinte 0 az esélyed férfiként bármilyen nőnél is.

Nagyon sokféle nőnél kezdeményeztem már, haverokkal is sok nőhöz mentünk oda,ha pl. ők is többen voltak stb. és ezt nem 2 napig csináltuk, hanem 5 évig.

Az eredmény siralmas, 0. Főleg nálam, de havernál se sokkal több,neki 1 jött össze. Egy picivel jobb az arcformája és szerkezete az enyémnél, meg kisebbek a fülei. Ennyit számít.

De vele még néha 1-2 csaj leállt beszélgetni, velem még annyit se. Kivéve pár külföldi csajt, ők egészen jó fejek voltak legalább, és beszélni lehetett velük. Randiról,flörtölésről vagy többről én már nem is álmodok. Tök felesleges, 99%-ban a nők emberszámba sem vettek kb., és 5 mp alatt szebbnél szebb módon küldtek el melegebb éghajlatra. Van akik nagyon durván, van akik finomabban. A lényeg ugyanaz, egy kib***ott esélyt soha nem kaptam, hogy egyáltalán megismerhessenek a nők. Minden a külsőről szól...

30/F

2021. szept. 29. 23:11
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

Na EZ tényleg incel baromság. Egyszerűen nem jó helyen, nem a megfelelő nőknél próbálkozol. Mondhatni több ligával feljebb lősz, mint ahol vagy. Úgy nyilván nem fog menni.

2021. szept. 29. 23:21
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Ismertem egy nőcsábászt, de annak sosem volt pénze, kocsija, a nők pénzelték mindig. Még csak kirívóan helyes sem volt, de valamit tudott amit ti nem.
2021. szept. 29. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!