Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi sok lúzer, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi sok lúzer, hogy pénzzel majd hosszútávon jók lesznek a csajoknál?

Figyelt kérdés

Ma beszélgettem egy fiatal, fura sráccal (26 körüli). Semmi gond nincs vele külsöleg, de teljesen el van tájolva ezekkel az incel baromságokkal. Azt mondja, hogy eddig soha nem csajozott mert nem volt pénze és otthon lakott, de most már van keresete és albérlete, most fog elkezdeni csajozni. Elmondása szerint eddig úgyse álltak volna szóba vele, mert a nöknek a jó autó számít, a kereset és a saját lakás. Hiába mondtam neki bármit, nem hitt nekem. Teljesen azt hiszi, hogy a nöi nem kb 10%-át kitevö pénzéhes ribik az átlag. El se tudja képzelni, hogy egy kedves, okos, korabeli lánnyal együtt teremtenek meg egy közös életet. Azt mondta, én túl sok filmet nézek, minden nö csak áll és vár, hogy beleüljön a jóba. Én nem ezt látom, de a korabeli haverjai is beszálltak a beszélgetésbe és ugyanezt mondták.

Én vagyok a hülye és tényleg ilyenek a mostani 20-25 éves csajok vagy ezek a srácok vannak eltévedve?

2021. szept. 29. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha ezeknek a marhaságoknak csak a fele igaz lenne, nagyon sok párkapcsolat nem létezhetne.
2021. szept. 29. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért hiszi azt sok lúzer, hogyha GYK-n tombol és provokatív kérdéseket tesz fel, attól majd bármivel is jobb lesz nyomorult élete?
2021. szept. 30. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:
32%

Ha valaki odateszi magát, és vannak céljai, az pozitívum. Ha eredményeket is ért el, az méginkább.

Melyiket választanád kérdező, egy olyant aki semmit nem akar az élettől, dolgozik, hazamegy és tévézik, lefekszik, másnap pedig mindezt elölről, vagy rgy olyant, akin pl látszik hogy tűz ki célokat maga elé?

2021. szept. 30. 07:39
 14/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem arról van szó, hogy az eredményeivel akar csajozni, hanem az eredményei azt tükrözik, hogy nem egy életunt, céltalanul bolyongó emberke az illető, hanem egy olyan aki igyekszik kézbe venni az életét. Ez az ami nrm mindegy.
2021. szept. 30. 07:42
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Igenis számít a külső meg a pénz. Fáj az igazság azok számára akik ezt kétségbe vonják. Rövidtávú megoldás: közös haverok szárnysegédként felkarolnak és a kevésbé makacs szintén havercsajuk "torkán lenyomnak" - igen ez a gagyi "ismerősök hoztak minket össze és mit szólnának ha szakítanánk jujj". Hosszútávú megoldás: várni míg megházasodnak a népszerű srácok mert a koppant nők akkor újra a földön járnak majd, de túl türelmesnek sem érdemes lenni mert pár csaj beéri a szerető státusszal hiába nem ő lett a befutó (feleség), és némely nő mellé járhat gyerek (amivel meg akarta fogni az aranyszerszámú hapsit csak nem sikerült)
2021. szept. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!