Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már tényleg minden férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már tényleg minden férfi ilyen?

Figyelt kérdés

Közeledve a 30-hoz, ismét szingliként sokat gondolkozok azon, hogy egyáltalán érdemes lenne-e valaha ismét kapcsolatban élni. Több komolyabb kapcsolatom is volt, együtt is éltük, de szinte mindig hasonló problémák ütköztek ki. Én már rendelkezem némi egzisztenciával. Egy egész korrekt munkahely, lakás, autó...Ismerkedés során mindig igyekeztem az embert nézni és nem a körülményeit. Nem érdekelt, hogy hol él, mennyit keres, stb. Sosem sajnáltam megosztani azt, ami nekem van, azonban egy idő után zavaróvá vált, hogy felém az elvárások az egekben vannak, de ha nekem van szükségem valamire, akkor már egy anyagias pics@ vagyok. Példák:

-ha szükségem van a kocsimra, ezért nem adom kölcsön, önző vagyok.

-ha egyszer megkérem, hogy tankoljon már bele, akkor azzal vág vissza, hogy ő soha nem várna el ilyet tőlem, anyagias vagyok.

-lakásvásárlás során elvárás, hogy ott vegyek lakást (saját pénzből), ahol ő szeretné.

-ha megkérem, hogy segítsen a lakásfelújításban (nem anyagilag), akkor kihasználom őt és csak ezért vagyok vele. Pedig ő is a lakásban él és a rezsi felén kívül semmi nem terheli.

-szüljek, de mellette valahogy dolgozzak is, hiszen az ő fizetése nem elég 3 személy eltartására. Természetesen a gyerekkel járó minden költség is engem terhelne, de segítséget azért kapok. Nem is akarok gyereket...

-tanuljak még, keressek jobban kereső vagy másodállást.

-hagyjam abba a hobbimat, ne járjak bulizni, mert egy felnőtt nőnek otthon a helye.

Sajnos nem egy és nem két embernél fordultak elő ezek...Ismertségi körömben is sok a hasonló tapasztalat. Tényleg itt tartunk?

2022. ápr. 26. 09:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

10.

...van akinek mindenről ez jut az eszébe. Egy kis "sértődjünk már meg a semmin" reakció, amit még az alapvetően másik nemet támadó kérdés alatt is ellehet játszani.

2022. ápr. 26. 10:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
11, nincs érdemi válasz, tanács a nők kérdéseire, mert mindig az van, hogy "te választottad". Minden nőnek minimum perfekt pszichológiai elemzést kell készítenie egy idegenről 3 randi után, különben így járt.
2022. ápr. 26. 10:05
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

12.

Ez minden emberre vonatkozik, nem csak a nők csoportjára. A hiszékeny, bárgyú emberek panaszkodnak erre, akiket mindenki átver - sikeresen. De az nem azért van, mert az illető nő, férfi, transznemű - hanem, mert nagyon naiv ilyen téren.

Fordított nemeknél ugyanígy előkerül a "csak azt lehet lehúzni aki hagyja" meg a "meg is érdemled, ha megver a feleséged" nagyszerű kommentparádé. Ezek jobbak? Vagy a szokásos "de hát az más!"?

2022. ápr. 26. 10:09
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tapasztalom ezt. 3 komoly kapcsolatom volt, mindegyik céltudatos, megbízható férfi volt, tele ambicióval és tettvággyal. A hiba szerintem ott van, hogy 30 felé már csak a maradék van, mindkét nemből. A normálisan férfiakat és nőket huszonévesen elkapkodják. Én is 24 évesen állapodtam meg. Tudom, hogy ehhez szerencse is kell, de sokan azt hiszik van még idejük és elhúzzák a párválasztást.
2022. ápr. 26. 10:28
 15/21 anonim ***** válasza:
43%

Nem kapkodták el ,csak valakinek túl magasak az elvárásai és azért nem talál pàrt :)

28.F

2022. ápr. 26. 10:37
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Akinek túl magasak az elvárásai, az kiesik a normális kategóriából.
2022. ápr. 26. 11:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Másképp magasak,nem 2 diplomàt hàzat,nyaralót és 1 milliós fizetést vár el :)
2022. ápr. 26. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy az anyagi/külső terén támaszott elvárások az egekben, a morális, "lelkiismereti elvárások" pedig a béka segge alatt vannak.

Magyarán legyen gazdag és jóképű, cserébe el van nézve, ha egy totál bunkó, erőszakos, osotba ember.

2022. ápr. 26. 12:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Edricus, nem más, de linkelj már be ilyeneket. Szerinted aki nem személyiségelemző, az ostoba? Azt át lehet verni?
2022. ápr. 26. 12:18
 20/21 anonim ***** válasza:
17, én sem az anyagi elvárásokra gondoltam.
2022. ápr. 26. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!