Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell minden nőnek törekvő férfi?

ahogy #1 írja
kérdező, több tapasztalás, kevesebb online olvasgatás

Mert nem lehet veluk haladni fejlodninsemerre.
Nekem mégcsak az sem fér a fejembe hogy lan lehet 40 éven át ugyanazon a helyen dolgozni es minden nap ugyanazt csinálni. Mint pl tanárok vagy akárkik.
Es elmegy ugy 40 év hogy minden nap ugyanaz volt, mint amikor kijött a sulibol. Azaz egy nao tart nekik 40 évig.
Ez élet?

#4: Ohm... Az ugye megvan, hogy tanarkent rengetek kulonbozo emberrel talalkoznak es ezert mindig valtozatos?
Te mit dolgozol?

5# dolgoztam egy suliban is a gazdasági osztályon. Nekem kellett kiszámoolni ki melyik bérkategoriába esik ami függ a munkában eltöltött évek számátol is. Ekkor mégcsak gyanus volt az hogyan lehet megrekedni 40 évig azon a szinten hogy azt oktatják pl alsótagozatosak hogy 1+1
De aztán elmentem a sulibol kulfoldre ahol 1 év alatt kb 7 munkahelyet próbáltam ki, lakhely váltogatasokkal egyetemben, és 2 barátom volt. Kb annyi minden történt velem 1 év alatt mint màssal 40 év alatt se.(sztorikba most nem megyek bele, de még illegális bűnüldözés is volt, recepcióztam is, vendéglátóztam is, voltam kinai arab török német főnökök keze alatt is, dolgoztam belgával, portugálokkal, oroszokkal, csehekkel.
Kb ugy jöttem haza hogy PIHENNEM kell. Nem birom.
Es akkor találkoztam a volt kollegámmal, hogy ő még mindog ugyanugy ott van a gazdaságin, még mindig bejár 7 re, és még mindig kimegy ugyanakkor ugyanugy cigiszunetre, es ugy belémnyillalt hogy másoknak amugy áll az idő, nem forog a föld? Es olyan nekik az egy évvel ezelőtt, mint a tegnap?
Ezt az életérzést valahogy nem tudom jobban leírni. Ha átmegy átmegy, ha nem, nem.
#3 és #8
Ezek sajnos saját keserű tapasztalatok. Mit meg nem adnék egy olyan nőért aki tudná ezt értékelni bennem és nem akarna mindig többet mint ami van (NEM csak anyagilag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!