Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig csak második, sokadik lehetek ? Csak elvált, több gyerekes férfiak találnak meg....
És nem, nem csak a top 10 külsejű férfiakra figyelek fel. Átlagos embert keresek.
33N
Ebben a korban inkább már csak férfiak akadnak akik egyedül maradtak. A nőkre sokkal komolyabb az igény, sokkal több a gyerekkel párt kereső is.
Nem tudom itt mit érez a kérdező, amikor bedob egy ilyen dolgot, ami ugyan reális, de mégis a fordítottja jellemző.
A férfiak keresnek görcsösen nőt, és nem fordítva
34# Vajon ráharap a kis kukacodra? 😅
Bocsi nem tudtam kihagyni 😊
Igen, sajnos 30 felett már a legtöbb férfi vagy foglalt, vagy elvált, és "csomag" is van. Szerintem teljesen érthető, hogy akinek nincs gyereke, az szintén gyermektelent keres. Más kérdés, hogy ez nem könnyű. De egy kapcsolat kialakításában a gyerek bizony erősen akadályozó tényező. Ahhoz, hogy a felek megismerjék egymást, kettesben eltöltött időre van szükség. Lássuk be, ahol gyerek van, erre kevés a lehetőség.
N
Nálam se csomag, se elvált nem vagyok, és még foglalt sem 33 éves létemre :D Plusz meg merem kockáztatni, hogy a pasik jelentős többsége, akik itt szoktak tobzódni gyk-n, azokra is elmondható ez.
"Nálam se csomag, se elvált nem vagyok, és még foglalt sem 33 éves létemre"
A fenébe is, hát nyilván azt a palimadarat várja az ilyen aki egész életében kizárólag őreá várt így ismeretlenül is, és ezért nincs is senkije az adosznisznak
De mivel ilyen pasas nem létezik, ezért neked "mezei" egyedülálló gyeretlelen pasasnak semmi esélyed nincsen, hiszen ki a fene vagy te hogy mégis bele próbálsz rondítani az ő kis világába. Hiszen abban a világban álmai hercege nem lehet egyedülálló! De azért gyerektelen független férfi legyen!
Érted már?!?
(Bocsi én nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!