Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig csak második,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig csak második, sokadik lehetek ? Csak elvált, több gyerekes férfiak találnak meg....

Figyelt kérdés

És nem, nem csak a top 10 külsejű férfiakra figyelek fel. Átlagos embert keresek.

33N

2022. ápr. 25. 19:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
17%
Értem én, hogy ebben az országban mindenki frusztrált. De ne szedjétek már szét egy egyszerű kérdés miatt. Lassan már én kérek elnézést. 😂
2022. ápr. 25. 20:49
 32/40 anonim ***** válasza:
84%
Nálam ugyanez, csak én férfi vagyok. 35/F
2022. ápr. 25. 22:37
 33/40 anonim ***** válasza:
27%

Ebben a korban inkább már csak férfiak akadnak akik egyedül maradtak. A nőkre sokkal komolyabb az igény, sokkal több a gyerekkel párt kereső is.

Nem tudom itt mit érez a kérdező, amikor bedob egy ilyen dolgot, ami ugyan reális, de mégis a fordítottja jellemző.

A férfiak keresnek görcsösen nőt, és nem fordítva

2022. ápr. 25. 23:40
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg "átlagosan ronda" szűz férfiak is szóba jöhetnek kis pénisszel? Ha igen, akkor már nem kell tovább keresned. Megérkeztem.
2022. ápr. 26. 04:21
 35/40 anonim ***** válasza:
100%

34# Vajon ráharap a kis kukacodra? 😅

Bocsi nem tudtam kihagyni 😊

2022. ápr. 26. 07:03
 36/40 anonim ***** válasza:
Kérdés persze, hogy neked mi az "átlagos". Némi pénzt azért fel mernék tenni arra, hogy ha 10 átlagos külsejű faszi írna neked, és látnál róluk képet, akkor max. 1-2 lenne közülük olyan, akivel egyáltalán szóba állnál.
2022. ápr. 26. 07:41
 37/40 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos 30 felett már a legtöbb férfi vagy foglalt, vagy elvált, és "csomag" is van. Szerintem teljesen érthető, hogy akinek nincs gyereke, az szintén gyermektelent keres. Más kérdés, hogy ez nem könnyű. De egy kapcsolat kialakításában a gyerek bizony erősen akadályozó tényező. Ahhoz, hogy a felek megismerjék egymást, kettesben eltöltött időre van szükség. Lássuk be, ahol gyerek van, erre kevés a lehetőség.

N

2022. ápr. 26. 07:58
 38/40 VincentLaw ***** válasza:

Nálam se csomag, se elvált nem vagyok, és még foglalt sem 33 éves létemre :D Plusz meg merem kockáztatni, hogy a pasik jelentős többsége, akik itt szoktak tobzódni gyk-n, azokra is elmondható ez.

2022. ápr. 26. 14:46
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"Nálam se csomag, se elvált nem vagyok, és még foglalt sem 33 éves létemre"

A fenébe is, hát nyilván azt a palimadarat várja az ilyen aki egész életében kizárólag őreá várt így ismeretlenül is, és ezért nincs is senkije az adosznisznak

De mivel ilyen pasas nem létezik, ezért neked "mezei" egyedülálló gyeretlelen pasasnak semmi esélyed nincsen, hiszen ki a fene vagy te hogy mégis bele próbálsz rondítani az ő kis világába. Hiszen abban a világban álmai hercege nem lehet egyedülálló! De azért gyerektelen független férfi legyen!

Érted már?!?

(Bocsi én nem)

2022. ápr. 26. 23:46
 40/40 anonim ***** válasza:
89%
39 Pontosan. Ez kb a médiaagymosott réteg. Ugyanaz, mint mikor panaszkodnak hogy nem találnak ilyen meg olyan pasit, aztán rájuk ír vagy 5 ilyen alsó hangon, de mindet elhajtják. Semmi értelme, engem ezért nem tud már meghatni meg érdekelni a nők oanaszkodása. Ha erről nem làtok naponta 10 új memet akkor egyet se.
2022. ápr. 27. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!