Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik meg, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg, hogy nem akarok sokadik lenni a sorban ?

Figyelt kérdés

Első az ex és csak utána én.

Ebből nem kérek és utána még én vagyok hibásnak beállítva, meg sír és könyörög.

Félreértés ne essék nembánom ha valakinek ennyire fontos az ex, de hogy nekem nem kell ilyen ember többe az tuti.

2021. jan. 26. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Legyen benned tartás, légy férfi és ha fél évig is csak a recska marad, akkor se menj bele ilyen megalázó kapcsolatba.
2021. jan. 26. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed!
2021. jan. 26. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, ne alázd meg magad, vagy ex vagy nincs ex, is-is olyan nincs, legalábbis normális ember nem megy bele.
2021. jan. 26. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nálam már az kizáró ok, ha ott van az ex. Zárja le, aztán kezdjen új kapcsolatba. Ez ilyen érzelmi támaszték, több lábon állás, mintha nem akarna 1 lapra feltenni mindent.
2021. jan. 26. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Igazad van, hajrá!
2021. jan. 26. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!