Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkaptam a kosarat a sokadik lánytól pedig van pénzem mi a gond?
A programozói vállalkozásom a plafont verdesi, 76 millió volt a tavalyi nettó bevételem.
Van egy csöves 320D-m és egy 1,5 milliós bianchi országutim.
Mégse vagyok egy átlag nőnek elég jó, nem 10/10-es csak 10/6-os volt a csak és nem kellek neki...
A szüleim is kivannak, hogy nem találok valakit ennyi évesen már 2 gyerek volt stb.
Hiába mondom nekik, anyu a mai világban nem ilyen könnyű a helyzet. Apu is alig él már.
Nem tudom mi a baj velem, miért nem jó semmi ezeknek a csajoknak?
"miért nem jó semmi ezeknek a csajoknak?"
Mert a pénzeden kívül semmit nem tudsz felmutatni. Rohadtul senkit nem érdekel, hogy hány millád van. Ha kapcsolatot akarsz ezek nem számítanak. Ebből a pár mondatból is kijön, hogy komplexusos kisgyerek vagy aki tök alkalmatlan párkapcsolatra. Ha semmilyen érték nincs benned akkor mégis minek kéne, hogy megfogja benned a nőket?
Szerinted bárkit érdekel a pénzed, ha amúgy egy kicsit se vagy szimpatikus nekik?
Abszolút érthető, hogy miért kerülnek.
Ha csak ennyit tudsz felmutatni nekem sem kellenél. Tudod, lehet bármennyi pénzed ha mellé a személyiséged egy hulladék.
27N
Az, hogy senki nem veszi be a kamu szöveget :D
Nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!