Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megkaptam a kosarat a sokadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkaptam a kosarat a sokadik lánytól pedig van pénzem mi a gond?

Figyelt kérdés

A programozói vállalkozásom a plafont verdesi, 76 millió volt a tavalyi nettó bevételem.

Van egy csöves 320D-m és egy 1,5 milliós bianchi országutim.

Mégse vagyok egy átlag nőnek elég jó, nem 10/10-es csak 10/6-os volt a csak és nem kellek neki...

A szüleim is kivannak, hogy nem találok valakit ennyi évesen már 2 gyerek volt stb.

Hiába mondom nekik, anyu a mai világban nem ilyen könnyű a helyzet. Apu is alig él már.

Nem tudom mi a baj velem, miért nem jó semmi ezeknek a csajoknak?

2019. ápr. 23. 19:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ennyi évesen? Miért, hány éves vagy?

A pénzeden kivul fel tudsz még mutatni valamit egyáltalán?

2019. ápr. 23. 20:30
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
Aki 320d-t vesz, az normális ember nem lehet.
2019. ápr. 23. 20:53
 13/23 anonim ***** válasza:
97%
én randiztam már milliárdos csávóval, nulla személyisége volt, látszott, hogy életében semmiért se kellett megküzdenie és még sorolhatnám..előbb jönnék össze egy jó személyiségű, helyes sráccal aki mondjuk keres havi 250et mint egy milliárdos, helyes de mindjárt elunja az életét tipusú sráccal
2019. ápr. 23. 21:34
 14/23 anonim ***** válasza:
18%

"aki mondjuk keres havi 250et"

:DDDD Aaaaazafszabzmeg. Diplomás vagyok, még életemben nem láttam ennyi pénzt egyszerre. Egyetlen diplomás ismerősöm sem. A 250 bőven jó fizetés, teljesen hiteltelenné teszi a hozzászólásodat ez a szám. Még ha 150-et írtál volna...

2019. ápr. 23. 21:57
 15/23 anonim ***** válasza:

jaj Istenem,éreztem, hogy erre befognak szólni:)

bocs h én ennyit keresek, mindjárt elásom magam:))ezért írtam ezt, egyébként pont az lenne a mondandóm lényege h pont nem a pénz számít ha shitty személyiséged van,örülök h átjött, és sikerült vmibe beleszólni:)

2019. ápr. 23. 23:12
 16/23 anonim ***** válasza:
egyb én is diplomás vagyok, és a legtöbb ismerősöm is, és nálam többet keresnek:)
2019. ápr. 23. 23:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy a pénz a lényeg?

Engem például pont nem érdekel hogy mennyi pénze van valakinek. Édesanyám mondta régen hogy nem baj kislányom ha egy nadrágja van az is lyukas csak rendes ember legyen. Inkább arra figyelj hogy milyen a kinézeted illetve a személyiséged. Lehet ez lesz a kulcs.

2019. ápr. 23. 23:33
 18/23 A kérdező kommentje:

10# mikor tized ennyim volt akkor is, ritka volt ami nem Nike, Puma, Adidas, Levi’s volt rajtam. Nem érzem visszataszítónak magam, majdnem mindenkivel el tudok dumálni. Stíluson az mindig is volt és van ízlésem az öltözködéshez.

320D Touring egy jó autó én nagyon szeretem 2008-as még akkor vettem amikor igazán beindult, hogy lesz valami.

2019. ápr. 24. 01:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy a cuccaidról üvölt a márkajelzés, még nem lesz elegáns. Vagy ha az anyagi helyzeteddel akarsz felvágni.
2019. ápr. 24. 03:34
 20/23 anonim ***** válasza:

Lol!

Üdv a való életben cimbora!

Tudod nekem is mindig nyomják a haverok, hogyha keresnének fél milliót, minden nő őket akarná. Nos, én sokkal többet keresek, és nem hiszik el, hogy a pénz önmagában nem tesz Casanovává (én sem vagyok az), pont azokkal a nőkkel tudok megismerkedni, akiket sokkal kevesebb pénzzel is megismernek. Akiknek bejön a stílusom, a hunorom, és akik az ilyen kinézetű férfiakat kedvelik.

(Ui: igen, tudom a másik legenda meg, hogyha magas vagy -én az vagyok-, akkor meg egyenesen úgy kell levakarni a topmodelleket magadról. Gyere le a GYKs legendákról haver!)

2019. ápr. 24. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!