Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért tényleg megérdemeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért tényleg megérdemeltem egy azonnali unmatchet?

Figyelt kérdés

Tinderen egy nagyon aranyos jó kislányos babaarcú kicsit pufi kék szemű szőke hajú 23 éves vegyész lánynak azt írtam, hogy -Kicsit félve írok mert tipikusan olyan vegyésznek néz ki aki szabadidejében Meth-et főz.-

A világ legjókislányosabb külsejű tinder versenyzőjéről beszélünk.

2022. ápr. 25. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Először elküldte a barátnőinek és jót röhögtek rajtad, nyugi cicus

21N

2022. ápr. 25. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem írunk ilyet egy vegyésznek. Még azt fogja hinni, hogy tényleg tudsz valamiről.
2022. ápr. 25. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Vicces hogy pont te incelezel, ilyen harmat gyenge dumával + egy unmatchelés úgy megvisel, hogy egy kérdést kell kiírnod róla a gyk-ra :D
2022. ápr. 25. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!