Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a Tinder Swindlerben megérdemelték a nők amit kaptak? :)
A párommal annak reményében kezdtük nézni, hogy majd valami jó tanulsága lesz (mi is Tinderen ismerkedtünk meg), de kb 20 percenként néztünk egymásra a film közben, hogy ez meg mi a f***om.
Én már ott falnak mentem, mikor a picsulina rázendített, hogy jaaaj, neki olyan fickó kell, aki ide viszi oda viszi, tündérmese, királyfi. És ott dumált egy full átlagos nő, az a "nézz már magadra" kategória, fos munkahellyel és végig az járt a fejemben, hogy anya, abba nem gondolsz bele, hogy a hapsinak miért érné meg téged istápolnia? Még a haver csajszit egy ideig megértettem, mert ő maga is utazgatós volt meg nem nyáladzott rá a fickóra, ő elég szimpi volt, de az első szőke pitsa... Hát azon kikészültem. Bár nekem lenne feleennyi önbizalmam basszus.
A menyasszonya is jópofa volt, mikor röhögcsélt azon, hogy eladta a ruháit. Annak a nőnek is legalább egy kis esze volt, hogy nem hagyta magát mindenben (a házat sem adta el stb).
De hogy ilyen irdatlan kölcsönöket felvegyenek... Ez számomra hihetetlen. A saját párom kedvéért sem vennék fel kölcsönt, ne vicceljünk már. Nem is voltak igazi, normális párkapcsolatban senkivel, mert a fickó folyamatosan utazgatott. Így még annyira sem bíznék benne, mint a páromban, akivel az életünk nagy részét együtt töltjük azért. Meg most komolyan, a fickó "magángépekkel" meg milliós autókkal közlekedik (tudom, csak bérelte, de ezt a nők nem tudták), méregdrága ruhákban jár, komolyan nem tudta volna megmondani neki egyik hülye tyúk sem, hogy Simonkám, basszam a szád, add el a helikoptered, utazz fapadossal és ott a pénz, amit keresel.
Na mindegy, szóval én ezt a sztorit annyi ponton nem értem, hogy az hihetetlen... Meg azt sem értem, hogy miért nem verte még senki véresre a hülyegyereket. Mindenki csak sopánkodik, hogy hol a pénze... Borzasztóan kényelmetlen volt nézni a filmet. Értelmes ember számára nincs tanulsága.
Az ötös válaszoló tökéletesen leírta, amit gondolok.
Nem gondolom, hogy megérdemelték, ami történt velük, de ki az az idióta, aki több milliós hitelt vesz fel a pár hónapos kapcsolata kedvéért? Illetve ha utalgatni tud a fickó, akkor miért nem kérdezték meg tőle a lányok, hogy miért nem utalt a biztonsági embere számlájára, és vették le arról a pénzt? Illetve, ha ekkora nagy gyémántherceg, akkor miért nem szól a hatóságoknak, hogy bajban van? Ezek a kérdések azért nem fordultak meg a csajok fejében, mert csak a pénzt, csillogás, utazgatást látták. A franc menne első randin külföldre egy idegen pasassal. Bolond volt már mind az elején. Tanulópénz, amit fizethetnek elég sokáig.
A dokumentumfilm hozott nekik eleget, hogy kiszálljanak a hitelekből.
Nekem az a megdöbbentő, hogy egy szerelmes nővel mit meg tud tenni egy gátlastalan pasi. Ráadásul rengeteg nőt átvert, és a többség nem is meri vállalni. Pont azért, mert még őket ítéli el sok irigy idióta.
A másik, ami megdöbbentő, hogy pár hónap után szabadult, és éli világát, mintha mi se történt volna. Sajnos nem csak a Tinder-csaló. Barátaink építkeztek, a vállalkozó 6 millióval lépett le. Be se tudják hajtani rajta, hiába a bírósági ítélet. Kollégát a gázszerelő röviditette meg 1 millióval. Felvette anyagköltségre, szépen le is papírozták. A vállalkozó ezt eljátszotta gyors egymásutánban 8-10 családdal. Szerencsétlenek örültek, hogy végre egy gázszerelő, akire nem kell 1-2 évet várni. A pasas meg lelépett külföldre, valami 60 milliós kárt okozott összesen. A hatóság integet utána, nem tudnak mit csinálni.
Ez a világ erről szól: mindenki azt nézi, hogy kit mikor és hogy tud átverni, ebből lesz a nagy lóvé, büntetlenül. Mindenki hazudik, mindenki csal, mindenki lop.
Itt is azt nézték csak, hogy a férfi a szemét...
Nézzük már meg a másik oldalát is. A pénz a pénz pénz a pénz...minden nő erre hajlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!