Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak jobban kapcsolatot?
#30: Nem vagyok méregzsák. Ahhoz, hogy felmérgesíts, kéne valami tartalom, valami teljesítmény, amire mérges lennék. Te egyszerűen erre képtelen vagy.
Azért példálóztál a barátnőddel, hogy kicsit szidd a férfiakat. Egy, azaz egy példával jöttél és megpróbálod úgy beállítani, mintha vidéken ez lenne az átlagos. Leírtam, hogy nem, nagyon nem ez az átlagos vidéken és ezt veled ellentétben nem egy ismerősöm alapján tettem. Erre jöttél a szokásos beszólásoddal...
Pont ugyanannyi lehúzó, bántalmazó, semmire jó férfi van, mint amennyi ilyen nő.
Nem kell erről találós kérdésezni, beírod a kulcsszavakat a google-be, annyi olvasnivalót ad ki, hogy nem igaz.
Pont ezt is említették olyan cikkekben, ahol leírják, miért boldogabbak gyerekmentes, szingli nők szemben a házasokkal, és miért boldogabbak a nős férfiak a szinglikkel szemben.
#32, ez a "nő" itt egy agyalágyult vérfemináci, itt hirdeti a qrva igéjét a fiatalságnak. Valami megnyekkent vénp.csa, aki akkor boldog, ha pattoghat, meg beugathat mindenkinek itt a férfigyűlölő feminista szarságaival.
Persze hogy csak a szart látja, ezt jegyzi meg a nősovén csökkent agya.
Normális kapcsolatokra nem figyel, az gondolom idegesíti a lúzerp.csát.
Az a tipikus ha neki sz.r, legyen másnak is tehén.
Ezek a nénin megszokásból siratják az alkesz férjüket, mert "mit szól a falu szája".
A valóságban eszük ágában sincs elfogadni a még élő vén trottyok udvarlását.
Nagyanyám is csak legyintett, amikot szóba kerültek a férfiak. Elég volt neki belőlük.
Az a jó, hogy bizonyos társadalmi rétegben korán halnak a férfiak, és marad az asszonyoknak pár szabad évük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!