Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak jobban kapcsolatot a férfiak?
Csomó nőt ismerek akik így elvannak egyedül, nincsenek ráfeszülve, nem futnak egy pasi után, ha számukra nem jön megfelelő férfi akkor inkább egyedül vannak.
A férfiak meg érdekes módon állandóan barátnőt akarnak, mindenkire rá írnak, sokkal több férfi is van társkeresőkön. Igényeiket inkább leadják és számukra nem vonzó kövér nővel összejönnek stb.
Nem biztos,hogy így van,mert nem mindig a kinézet a fő. Nagyon sok ,mindenféle korú,férfit ismerek, akiknek esze ágában sincs folyton lefetyelő, telhetetlen, pénzközpontú és önhitt - csak tudnám mire - nők után futkosni.
Mióta elváltam és a volt nejem lenullázott, pedig ő volt a hunyó, nem volt kapcsolatom, és nem is kell senki. Prímán elvagyok magam, teljesen ellátom magam,több időm van a lányomra, a hobbimra,a barátaimra.
Körbenézve egy villamoson sajnálom a sok unott arcú férfit, akik hallgathatják,hogy be nem áll a párjuk szája.
Egyébként nekem husis volt a nejem, nagyon szerettem, mindent megtettem neki, szóval nem a kinézet a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!