Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak jobban kapcsolatot?
Egy nő akkor talált társat, amikor akar. Kényelmes a helyzete. Ha akar, felmegy társkeresőre és hopp, 1-2 hét alatt talált is valakit. Mert próbálkoznak nála.
Egy férfi viszont, ha nem keres, akkor nem 1-2 hét alatt talál valakit, hanem évek múlva.
Egyébként mindkét nemből nagyszerűen eltudnak lenni azok, akik jó adottságokkal rendelkeznek és tudják, hogy bármikor találhatnak valakit. A jó pasik simán elvannak egyedül, nem keresgélnek, ha épp nem akarnak.
Általánosítás. Én pl jelenleg csak egy társkeresőn vagyok fent (tinder) és arra is csak hetente nézek fel. Nem keresem a páromat folyamatosan, nem teperek. Majd alakul. És látod, ezzel már kiestem a körből.
A legtöbb gond azzal van, hogy ma a férfiak többségének semmi tartása nincs. Mondom ezt férfiként. Futnak a nők után, lejjebb adják az igényeket, mindegy nekik csak legyen valami. Vagy a birtoklási vágy, vagy a párkapcsolat függőség határozza meg őket. Tisztelet a kivételnek persze. Ha a férfiakban több tartás és büszkeség lenne hamarabb találnának párt.
És valljuk be: a nőknek könnyebb. Nem számít, hogy néz ki vagy milyen a személyisége. Nagyon könnyen tudnak pasit találni maguk mellé. Elég megnézni egy nő tinder vagy badoo profilját ahol 100+ matchek vannak. Az persze már más téma, hogy milyen pasit találnak.
Mi csak akkor akarunk pasit ha az hozzátesz az életünkhöz, nem elvesz. Nem kell mindenáron. Két perc tilitolitól nem repülünk a mennybe. A másnak csicskázástól meg pláne nem. Tehát nem felel meg akárki, csak azért hogy legyen.
Nem reprezentatív, mert nem vagyok vidéki, nem is ismerek szinte falusi embereket, néhány kivételtól eltekintve, de van egy nagyon kedves, egy alföldi faluban élő barátném, jóval idősebb nálam, 55 éves. Tőle hallom a sztorikat hogy élnek ott. Inkább a halál.
Egész életüket végiggüriző nők a lumpen "uraikkal". Ezen életmód következményeként hullanak az ötvenes-hatvanas nagy magyar férfiak, sok nő megözvegyül 50 után. Azt mondják utána hogy a közelükbe nem jöhet többé férfi és meg tudom érteni. Kiszolgálni egy újat, a szexet meg ezek az asszonyok az életben nem tudták megismerni és élvezni. Akkor minek? A szánalmas meg az hogy ezekre az özvegyasszonyokra le akarnak csapni a bácsik mert kéne nekik a takaros, jó asszony aki kiszolgálná őket. De a nénik jól beintenek nekik. Gyerekek, unokák, a háztáji, kutya/cica, bőven elég, kolonc nem kell.
Nem, rengeteg férfi ne keres párt.
Vagy keres, de nem párt, hanem alkalmi szexet.
A fenti 2 csoport kiteszi a férfiak 85%-át.
Saját saccolás.:)
"Az persze már más téma, hogy milyen pasit találnak."
Mért lenne más téma?
Párkapcsolati LEHETŐSÉG azokból a férfiakból áll, akikhez én, mint nő vonzódom. Ha 8 évente egyetlen férfit találok, akihez vonzódom, akkor az az egy lehetőségem van - ha egyáltalán viszonos a vonzódás. De nekem 5-ből 4-szer nem is viszonos, nem tetszem a kiszemeltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!