Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a férfiak jobban kapcsolatot?
16:
"#14: Bemásolnád azt a mondatot, amelyben ezt írta?"
Tessék:
"Egész életüket végiggüriző nők a lumpen "uraikkal". Ezen életmód következményeként hullanak az ötvenes-hatvanas nagy magyar férfiak, sok nő megözvegyül 50 után."
17: Nem fogod fel, hogy az igazságot védjük be a hazugság ellenében.
Nem a vörös szeplős 160 centiseket a 190 centis szőkékkel szemben.
Ha esetleg azzal jönnél, hogy a szemüvegeseket védjük be...
Akkor elmondom, hogy hazudsz arról, hogy mit írt az, akit betámadtál igaztalanul.
23: Sehol.
Te állítod, hogy azt hazudja, hogy a nők halnak itthon meg előbb, miközben minden országban a nők élnek tovább.
Vszlát!
#24: Azonnal jön erre a válasz, ha én is kapok az általam írtra választ. Értelemszerűen, magammal nem akarok beszélgetni egy anonim oldalon... :D
#25: Az igazság védéséhez nem ártana pár érv. Mondjuk, nem egy ember meséjét beállítani általánosnak.
Oké, kezdjük újra... Miután TE írtál hazugságot, hogy más országokkal kapcsolatban is erről írt és képtelen voltál bemásolni olyat, ahol erről van szó, leírnád, hogy én mégis miben hazudtam?
#26: Hol írtam olyat, hogy azt hazudná a hozzászóló, hogy a nők halnak itthon előbb? :O
"nem ártana pár érv. Mondjuk, nem egy ember meséjét beállítani általánosnak."
Elmondta, hogy csak EGY ismerősétől hallja a sztorikat, tehát nem reprezentatív.
Édes jó istenem 🤦 Ennek mondhatjuk 🤣
Na idefigyelj te kis méregzsák hárompipás. Mert nem írom le még egyszer.
Azért példálóztam ezzel a barátnőmmel mert tőle hajmeresztő dolgokat hallok, amik egyébként simán megtörténnek Budapesten is, de nem ezekben a körökben szocializálódtam, úgyhogy nekem minden ilyen sztori különleges. Az én családtagjaim, ismerőseim, barátaim elválnak ha valami nem jó nekik, illetve élnek egyedül. De még a férfiak is. Ezért hoztam fel ezt a vidéki barátnőmet, akitől tudom, mert mástól nem tudnám, hogy máshol máshogy élnek.
Ha a földhöz vered magad akkor is azt mondom, hogy a mai fiatal (remélem nemcsak nagyvárosi) nőknek már kinyílt a világ és a szemük, nem akarnak mindenáron kapcsolatban lenni. Főleg nem a lehúzó, bántalmazó, semmire se jó pasikkal. Akikből sajnos nagyon sok van Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!