Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire taszító a kislányos testalkat? Fiatalos arc?
Nagyon alacsony vagyok 156 centi és kiló vagyok.
Normálisan táplálkozom, mozgok.
De sajnos teljesen egyben vagyok, a csípőm kicsi szinte teljesen egy vonalban van a derekammal, pár centivel szélesebb.
Cicim egyáltalán nincs. Fenekemre keményen edzek évek óta de alig van valami.
Pajzsmirigyem,vérkép egyebek teljesen rendben vannak.
Anyukám se volt sose vastag csak 15 centivel magasabb legalább Ő a felnőtt osztályon is kap ruhát.
40+ os pasik találnak meg, vannak akik írnak és az üzeneteikből egyértelműen kiderül,hogy csak azért akarnának bármit is mert úgy nézek ki mint egy kislány, de 25 éves lévén teljesen legális a vágyuk.
Korombeli srácokat taszítom.
Sok szormegkaptam,hogy nőiesebb nőre vágynak.
#19:
A 20 ezredik kérdés előtt is értettük.😅
Nem értem a problémádat. Én is kislányos alkatú vagyok (165 cm 50 kg), de én tényleg úgy nézek ki, mint egy 15 éves. Nincs olyan idegen, aki engem 18 fölé tippelt volna még. Ennek ellenére nincs problémám a társkeresésben. A 15 évestől a 25 évesig, szoktak velem szemezni, meg le szólítanak néha. És rengeteg más törékeny kislányos csajt is látok az utcán kézenfogva járni.
Tényleg azt hiszed, hogy nem létezik olyan fiú/férfi 40 alatt, akinek pont ez a testalkat jön be? :D
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Azt írtad, hogy 40+os férfiak írnak neked üzeneteket. Mi lenne, ha hagynád az online ismerkedést, és inkább előben ismerkednél? Járj el programokra, koncertekre, szórakozóhelyekre, és meg fognak találni a korodbeliek is. :D
A kilóid száma végül lemaradt, de a leírásból azt veszem le, hogy vékony vagy. Nos, én pont 156 cm vagyok, 45-46 kg voltam az első terhességemig, de én sose tapasztaltam, hogy emiatt ne vennének észre a pasik. Nekem se nagyon volt elkülöníthető csípőm és derekam, de ez csak engem zavart.
És a lényeg: most 34 éves vagyok, 2 gyereket szültem, 49 kg vagyok, éééés a terhességek alatt kiszélesedett a csípőm és valamennyire úgy maradt. Vééégre van homokóra alkatom nekem is, és sokkal jobban nézek ki, mint 25 évesen :D Szóval nem biztos, hogy így maradsz, de amúgy én anno nem vettem észre, hogy ez bárkinek is annyira taszító lenne.
Nekem is egyből ez volt a gondolatom :D
Nyilván lemaradt a szám, de vicces volt olvasni, elképzelni meg pláne.
Amúgy a kérdésre válaszolva, számomra sem probléma ez, sőt inkább előny, pont hasonló lányt keresnék magasságban meg életkorban. Az már más kérdés, hogy ők általában nem engem keresnek.
Én randiznék veled, de nyilván én nem kellenék neked.
30F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!