Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire taszító a kislányos testalkat? Fiatalos arc?
Nagyon alacsony vagyok 156 centi és kiló vagyok.
Normálisan táplálkozom, mozgok.
De sajnos teljesen egyben vagyok, a csípőm kicsi szinte teljesen egy vonalban van a derekammal, pár centivel szélesebb.
Cicim egyáltalán nincs. Fenekemre keményen edzek évek óta de alig van valami.
Pajzsmirigyem,vérkép egyebek teljesen rendben vannak.
Anyukám se volt sose vastag csak 15 centivel magasabb legalább Ő a felnőtt osztályon is kap ruhát.
40+ os pasik találnak meg, vannak akik írnak és az üzeneteikből egyértelműen kiderül,hogy csak azért akarnának bármit is mert úgy nézek ki mint egy kislány, de 25 éves lévén teljesen legális a vágyuk.
Korombeli srácokat taszítom.
Sok szormegkaptam,hogy nőiesebb nőre vágynak.
Érdekes ezt olvasni, hogy mennyien szeretik az ilyen alkatot.
A valóságban nem ezt tapasztalom.
47 kg vagyok, de egyik pasi sem keresi a társaságomat.
Szép arc számít leginkább. Ha van egy nőn picike felesleg, de amúgy szép az arca, akkor az senkit se fog zavarni. Ugyanez igaz a nagyon vékony nőkre is. Gondolom nincs szép arcod.
És ha nincs, nem érdemlem meg a szeretetet?
Akkor kénytelen vagy a te szinteden levő rondákkal leállni. Ha már elmúltál 12, akkor nyilván tudod, hogy nőként annyi faszit találsz, amennyit csak akarsz a saját szinteden. Állj le rondákkal. Itt is van egy csomó ronda faszi... Tinder is tele van velük.
Gondolod te, hogy a saját szintemen lévő pasiknak ugyanúgy megfelel bárki.
Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Tudnék mesélni...
Akkor az még nem a te szinted volt. Válassz még rondábbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!