Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire taszító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire taszító a kislányos testalkat? Fiatalos arc?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony vagyok 156 centi és kiló vagyok.

Normálisan táplálkozom, mozgok.

De sajnos teljesen egyben vagyok, a csípőm kicsi szinte teljesen egy vonalban van a derekammal, pár centivel szélesebb.

Cicim egyáltalán nincs. Fenekemre keményen edzek évek óta de alig van valami.

Pajzsmirigyem,vérkép egyebek teljesen rendben vannak.

Anyukám se volt sose vastag csak 15 centivel magasabb legalább Ő a felnőtt osztályon is kap ruhát.

40+ os pasik találnak meg, vannak akik írnak és az üzeneteikből egyértelműen kiderül,hogy csak azért akarnának bármit is mert úgy nézek ki mint egy kislány, de 25 éves lévén teljesen legális a vágyuk.

Korombeli srácokat taszítom.

Sok szormegkaptam,hogy nőiesebb nőre vágynak.

2022. ápr. 23. 22:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan szeretik az ilyen alkatot, köztük én is. Imádnivalóak a cuki, pici lányok. Volt mindenféle testalkatú barátnőm, nem ez a fétisem, de ha épp ilyen alkatú valaki az előnynek számít számomra
2022. ápr. 24. 00:14
 12/29 anonim ***** válasza:
75%
Nekem bejön az ilyen alkat. Én is fiatalabbnak nézek ki, főleg frissen borotválva. Szerintem nem vagy elkésve, mikor meg 70 évesen csak 50-nek fogsz kinézni az csak jobb. 29/F
2022. ápr. 24. 00:16
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes ezt olvasni, hogy mennyien szeretik az ilyen alkatot.

A valóságban nem ezt tapasztalom.

47 kg vagyok, de egyik pasi sem keresi a társaságomat.

2022. ápr. 24. 00:27
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

Szép arc számít leginkább. Ha van egy nőn picike felesleg, de amúgy szép az arca, akkor az senkit se fog zavarni. Ugyanez igaz a nagyon vékony nőkre is. Gondolom nincs szép arcod.

2022. ápr. 24. 00:36
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

És ha nincs, nem érdemlem meg a szeretetet?

2022. ápr. 24. 01:19
 16/29 anonim ***** válasza:
20%

Akkor kénytelen vagy a te szinteden levő rondákkal leállni. Ha már elmúltál 12, akkor nyilván tudod, hogy nőként annyi faszit találsz, amennyit csak akarsz a saját szinteden. Állj le rondákkal. Itt is van egy csomó ronda faszi... Tinder is tele van velük.

2022. ápr. 24. 01:32
 17/29 anonim ***** válasza:
92%

Gondolod te, hogy a saját szintemen lévő pasiknak ugyanúgy megfelel bárki.

Ennél nagyobbat nem is tévedhetnél. Tudnék mesélni...

2022. ápr. 24. 01:44
 18/29 anonim ***** válasza:
45%

Akkor az még nem a te szinted volt. Válassz még rondábbat.

2022. ápr. 24. 01:51
 19/29 anonim ***** válasza:
16%
értjük, kicsi a melled, következő kérdés
2022. ápr. 24. 02:00
 20/29 anonim ***** válasza:
21%
Ha kis tininek nézel ki , akkor hogyan is nézhetne bárki is nőként rád.. Nyilván olyan férfiaknak fogsz tetszeni akik a fiatal lányokat szeretik . Tegyük fel ha én izmos vagyok , akkor panaszkodok, hogy miért az izmos testet szerető nők találnak meg ? Nem.
2022. ápr. 24. 04:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!