Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire taszító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire taszító a kislányos testalkat? Fiatalos arc?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony vagyok 156 centi és kiló vagyok.

Normálisan táplálkozom, mozgok.

De sajnos teljesen egyben vagyok, a csípőm kicsi szinte teljesen egy vonalban van a derekammal, pár centivel szélesebb.

Cicim egyáltalán nincs. Fenekemre keményen edzek évek óta de alig van valami.

Pajzsmirigyem,vérkép egyebek teljesen rendben vannak.

Anyukám se volt sose vastag csak 15 centivel magasabb legalább Ő a felnőtt osztályon is kap ruhát.

40+ os pasik találnak meg, vannak akik írnak és az üzeneteikből egyértelműen kiderül,hogy csak azért akarnának bármit is mert úgy nézek ki mint egy kislány, de 25 éves lévén teljesen legális a vágyuk.

Korombeli srácokat taszítom.

Sok szormegkaptam,hogy nőiesebb nőre vágynak.

2022. ápr. 23. 22:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nincs ezzel semmi baj
2022. ápr. 23. 22:17
 2/29 anonim ***** válasza:
31%
A taták akkor is betalálnának ha bomba nő lennél. Ne vetitsd ki a pasikra a saját bajaid.
2022. ápr. 23. 22:20
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az. Kinek mi.

Ne add fel.

2022. ápr. 23. 22:21
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagyok. Ha a jellemed rendben van,akkor nem taszitana a kinézeted. A nőiességed fakadjon a természetedbol, ne a kinezetedbol. Az,hogy alacsony vagy, nálam plusz pont, de nyilván nem ez a mérvadó. Fel a fejjel, aki külsőségek miatt nem választaná téged, az lehet otthagyna,ha terhesség alatt hizol, vagy ilyenek. Biztos rád vár valahol valaki!:)
2022. ápr. 23. 22:21
 5/29 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem sokakat izgat az ilyen alkat. Pl engem is, nagyon szeretnék egy ilyen nőt.
2022. ápr. 23. 22:23
 6/29 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem, ha amúgy szép lány vagy. Ha meg nem, akkor meg nem a testalkatod miatt nem tetszel másoknak. 50-es csóró rokkantnyugdíjas balfaszok meg persze, hogy ráröppennek a lepattanóra...
2022. ápr. 23. 22:40
 7/29 anonim ***** válasza:
5%
Nagyon rajtad van a klimax, igaz? Hogy lehet ilyen baromságot megkérdezni, de komolyan?
2022. ápr. 23. 22:42
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos ez ilyen. Régen örültem, hogy nem kell a súlyom miatt aggódnom, de most, hogy 27 évesen is olyan az alkatom, mint 14 évesen (maximum kicsit tónusosabb lettem az edzéstől), kezdem elég szarul érezni magam a bőrömben. Minden barátnőm kikerekedett, megnőiesedett, ráadásul most direkt divat husisabbnak lenni és azok a férfiak is fel merik vállalni, hogy ez az ideáljuk, akiket korábban befolyásolt a vékonyság-trend. A többségnek a nőies nők jönnek be, ez van.
2022. ápr. 23. 22:43
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Sok hozzád hasonló csajnak van barátja,férje!

Ne add fel!

2022. ápr. 23. 22:48
 10/29 anonim ***** válasza:
27%

"156 centi és kiló vagyok"

156kg? Az zsir......

37F incel

2022. ápr. 23. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!