Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintetek 24 évesen ciki, ha egyelőre még nem volt fogszabályozóm?
Figyelt kérdés
Emiatt egyáltalán nem tudok beszélgetni a nőkkel és messziről kerülöm őket. Odáig fajult ez az egész, hogy a hétköznapi életben senkivel sem szoktam beszélgetni mert egy hatalmas félelem és gátlás alakult ki bennem az évek alatt. Szeretném megcsináltatni de jelenleg még sajnos esélytelen számomra.2022. ápr. 23. 21:41
31/39 A kérdező kommentje:
Szerinted, hogy ha rendben lesznek a fogaim akkor sem fog változni semmi sem az emberekhez való hozzáállásomban és a saját magam megítélésében?
2022. ápr. 24. 13:36
32/39 anonim válasza:
31, ez tipikusan a kövér kisgyerek szindróma. Nagyon sok felnőtt férfi, vagy nő, a mai napig komoly gondokkal küzd önbizalom, önértékelés terén, mert gyerekként kövér volt és bántották. Hiába szép, hiába izmos és vékony, ő az a kövér kisgyerek maradt belül. Erre neked is minden esélyed meg van.
33/39 anonim válasza:
32, ez így van.
Nagy fogyás után is fejben kövérek maradnak az emberek.
Kérdező, szerintem te csak találtál okot erre a szociális problémádra. Látható helyen hiányzott fogam, szégyelltem, de nem befolyásolt ilyen szinten, voltak kapcsolataim mindig.
34/39 A kérdező kommentje:
12-13 éves koromban el voltam egy kicsit hízva. Aztán 14 éves koromban hirtelen elkezdtem növekedni és nagyon sokat fogytam egy év alatt. De még a mai napig is kövérnek és visszataszítónak látom magamat.
2022. ápr. 24. 16:22
35/39 anonim válasza:
Akkor úgy érzem adott a válasz.
36/39 A kérdező kommentje:
Ha jól értem akkor szakemberhez kell mennem vagy teljesen esélytelen a változás.
2022. ápr. 24. 20:36
37/39 anonim válasza:
"Ha egyszer rendben lesznek akkor már nem lesz mit szégyellnem rajta."
Miért nem tudod most elkezdeni? Pénzkérdés vagy valami más?
38/39 A kérdező kommentje:
Elsősorban anyagi okok miatt.
2022. ápr. 25. 11:19
39/39 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez volt a problémám, de én valahogy elkezdtem lesz@rni még évekkel ezelőtt, és azóta sem érdekel. Nekem még a fogaim is előre állnak, ami azt eredményezi, hogy ilyen "cápa" szám van, de akinek nem tetszik, az fizesse ki a fogszabit.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!