Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok véleményére lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintetek 24 évesen ciki, ha egyelőre még nem volt fogszabályozóm?

Figyelt kérdés
Emiatt egyáltalán nem tudok beszélgetni a nőkkel és messziről kerülöm őket. Odáig fajult ez az egész, hogy a hétköznapi életben senkivel sem szoktam beszélgetni mert egy hatalmas félelem és gátlás alakult ki bennem az évek alatt. Szeretném megcsináltatni de jelenleg még sajnos esélytelen számomra.

2022. ápr. 23. 21:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
ezt vele kell megbeszélni. tényleg menj el egy pszichihez, mert ez beteges
2022. ápr. 23. 23:42
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Linkelsz egy a tiedhez hasonló fogazatról képet?
2022. ápr. 24. 02:08
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mégis milyen a fogsorod. Cikinek nem ciki azért, főleg ha nincs az illetőnek pénze, de azért vannak olyan szinten durván kusza fogsorok, amikre nem kellemes már ránézni sem. Pici kuszaság nem zavaró.
2022. ápr. 24. 09:53
 24/39 A kérdező kommentje:

#22: Körülbelül ehhez a fényképhez hasonló lehet. Lehetséges, hogy nem teljesen pontos de kiindulási alapnak tökéletes. Ami még érdekes számomra,hogy az alsó fogsorommal pedig semmi probléma sincsen.

[link]

2022. ápr. 24. 10:24
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo! Mond..te normalis vagy?
2022. ápr. 24. 11:33
 26/39 A kérdező kommentje:
Mi a baj?
2022. ápr. 24. 11:35
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

A kepen lathato keppel pl. semmi...

De veled?

Picit elore allo fogsor, de korant sem veszes, elso ranezesre fel sem tunt!

Ha lattad volna az enyem..na az volt tragikus. A negyes fogam TELJESEN befele volt gorbulve, az egyes elore allt, a kettesek megint hatra! Egy fogat ki kellett venni, hogy helyet csinaljanak...annyira egymas hegyen hatan alltak.

Tudom mire gondolsz..vannak, akiknek igy kifele allnak, az a tipikus "lofog", de lehet rajta segiteni..mindenesetre egy olyannal sem talalkoztam meg, akit ennyire korlatozott volna, mint teged...

2022. ápr. 24. 11:42
 28/39 A kérdező kommentje:
Mindig is szégyelltem és lehet, hogy emiatt is távolodtam el az emberektől.
2022. ápr. 24. 11:47
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Attól még ez nem egy komoly probléma, főleg nem ilyen horderejű, mint amit csinálsz belőle. Menj el pszichológushoz, mert így ha rendben lesznek a fogaid sem lesz változás az életedben.
2022. ápr. 24. 11:57
 30/39 A kérdező kommentje:
Ha egyszer rendben lesznek akkor már nem lesz mit szégyellnem rajta.
2022. ápr. 24. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!