Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintetek 24 évesen ciki, ha egyelőre még nem volt fogszabályozóm?
Figyelt kérdés
Emiatt egyáltalán nem tudok beszélgetni a nőkkel és messziről kerülöm őket. Odáig fajult ez az egész, hogy a hétköznapi életben senkivel sem szoktam beszélgetni mert egy hatalmas félelem és gátlás alakult ki bennem az évek alatt. Szeretném megcsináltatni de jelenleg még sajnos esélytelen számomra.2022. ápr. 23. 21:41
21/39 anonim válasza:
ezt vele kell megbeszélni. tényleg menj el egy pszichihez, mert ez beteges
22/39 anonim válasza:
Linkelsz egy a tiedhez hasonló fogazatról képet?
23/39 anonim válasza:
Attól függ, mégis milyen a fogsorod. Cikinek nem ciki azért, főleg ha nincs az illetőnek pénze, de azért vannak olyan szinten durván kusza fogsorok, amikre nem kellemes már ránézni sem. Pici kuszaság nem zavaró.
24/39 A kérdező kommentje:
#22: Körülbelül ehhez a fényképhez hasonló lehet. Lehetséges, hogy nem teljesen pontos de kiindulási alapnak tökéletes. Ami még érdekes számomra,hogy az alsó fogsorommal pedig semmi probléma sincsen.
2022. ápr. 24. 10:24
25/39 anonim válasza:
Kerdezo! Mond..te normalis vagy?
26/39 A kérdező kommentje:
Mi a baj?
2022. ápr. 24. 11:35
27/39 anonim válasza:
A kepen lathato keppel pl. semmi...
De veled?
Picit elore allo fogsor, de korant sem veszes, elso ranezesre fel sem tunt!
Ha lattad volna az enyem..na az volt tragikus. A negyes fogam TELJESEN befele volt gorbulve, az egyes elore allt, a kettesek megint hatra! Egy fogat ki kellett venni, hogy helyet csinaljanak...annyira egymas hegyen hatan alltak.
Tudom mire gondolsz..vannak, akiknek igy kifele allnak, az a tipikus "lofog", de lehet rajta segiteni..mindenesetre egy olyannal sem talalkoztam meg, akit ennyire korlatozott volna, mint teged...
28/39 A kérdező kommentje:
Mindig is szégyelltem és lehet, hogy emiatt is távolodtam el az emberektől.
2022. ápr. 24. 11:47
29/39 anonim válasza:
Attól még ez nem egy komoly probléma, főleg nem ilyen horderejű, mint amit csinálsz belőle. Menj el pszichológushoz, mert így ha rendben lesznek a fogaid sem lesz változás az életedben.
30/39 A kérdező kommentje:
Ha egyszer rendben lesznek akkor már nem lesz mit szégyellnem rajta.
2022. ápr. 24. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!