Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintetek 24 évesen ciki, ha egyelőre még nem volt fogszabályozóm?
Nem ciki. Viszont lehet, hogy teljesen alaptalan a félelmed, nem ártana megkérdezni valakit akiben megbízol, hogy mennyire rossz a helyzet, és az, hogy a hétköznapokban ilyen gátlást okoz az pszichológusért is kiált.
Egy két kiálló fog, vagy egy nagyobb rés egyáltalán nem probléma, ahhoz, hogy gondot jelentsen a pártalálás olyan fogsor kell, ami úgy néz ki, mintha találomra szórták volna a szádba.
Hát kérdező, ha ez téged nem zavar, élj így továbbra is. Ha zavar, akkor irány egy pszichológus. Vagy a következő 10 éved így tervezed leélni? Mert most még nem opció a fogszabályzó, tehát még pár év, mire lesz és onnantól újabb évek, amíg helyre teszi a fogaidat, majd további hosszú évek, amíg kialakul olyan szociális hálód, ami mentén ismeredhetsz és amivel behozható a szocializációs lemaradásod, ha ugyan sikerül. És akkor még nem beszéltünk arról, mi marad fenn ebből a mostani gátlásos jellemből.
Én a helyedben iparkodnék lépni valamit.
En kulfoldon (hatarhoz kozeli varos) csinaltattam. Mindennel egyutt: 500 euro! Az elso reszlet volt 200 euro (ekkor tettek fel), mig a tobbit 50 euros reszletekben kell fizetnem. Szeptemberben tettek fel! A lenyomatert, konzultacioert SEMMIT sem kellett fizetni ;)
Csak a felso fogsorom allt ossze vissza, a lentire nem kellett tenni.
En is mar nagyban felnott vagyok es rengeteget szenvedtem a girbe gorbe fogsorom miatt.
A tesomnak csak az egyik foga allt furan, es o kapott fogszabalyzot, mig en el lettem hessegetve egy "neked igy is szep a mosolyod" dumaval...
Hat akkor felnott koromban megcsinaltattam magamnak! Igy sokkal jobban megeri, mint Magyarorszagon 1 vagy annal tobb milliot kiperkalni...
Szerintem vagj bele te is, ha ugy erzed, hogy segit az onbizalmadon, na meg amugy is esztetikusabb egy szep fogsor (bar fontosabb, hogy egeszsegesek legyenek a fogak..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!