Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok véleményére lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintetek 24 évesen ciki, ha egyelőre még nem volt fogszabályozóm?

Figyelt kérdés
Emiatt egyáltalán nem tudok beszélgetni a nőkkel és messziről kerülöm őket. Odáig fajult ez az egész, hogy a hétköznapi életben senkivel sem szoktam beszélgetni mert egy hatalmas félelem és gátlás alakult ki bennem az évek alatt. Szeretném megcsináltatni de jelenleg még sajnos esélytelen számomra.

2022. ápr. 23. 21:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Viszont lehet, hogy teljesen alaptalan a félelmed, nem ártana megkérdezni valakit akiben megbízol, hogy mennyire rossz a helyzet, és az, hogy a hétköznapokban ilyen gátlást okoz az pszichológusért is kiált.

Egy két kiálló fog, vagy egy nagyobb rés egyáltalán nem probléma, ahhoz, hogy gondot jelentsen a pártalálás olyan fogsor kell, ami úgy néz ki, mintha találomra szórták volna a szádba.

2022. ápr. 23. 21:53
 12/39 A kérdező kommentje:
Én mégis így érzem és odáig jutottam, hogy sohasem szoktam mosolyogni vagy nevetni. Inkább mindig elfojtom. Mások előtt egyáltalán nem merek de még itthon sem amikor egyedül vagyok mert rögtön elszégyellem magamat. Már a saját családtagjaimmal sem igazán szoktam beszélgetni. Ha kénytelen vagyok akkor pedig sokszor nem igazán lehet hallani sem amit mondok.
2022. ápr. 23. 21:54
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
egy csomó embernek nem volt fogszabályzója, amíg ápolt ez senkit nem érdekel
2022. ápr. 23. 21:56
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Én fogászaton dolgozom, elég lehangoló a szájhigéne, finoman fogalmazva. Nekem a legfontosabb, hogy ápolt legyen a fogazat, ne legyenek rohadó, kezeletlen fogak. Egy fogmegtartó kezelést akármelyik körzeti fogorvos megcsinál, méghozzá ingyen, tb alapon. Nyilván nem szép egy rendezetlen fogsor, de ha amúgy egészséges, nekem nem lenne probléma. Az enyém se tökéletes esztétikailag, a kollégáimé sem. Az más kérdés, hogy néhány esztétikai probléma idővel egészségügyi problémát okozhat, (pl egy torlódás) de ezeket 20+sem lehetlen megoldani. Szóval ezen ennyire azért nem kéne aggódni, nem a világ vége, lehet változtatni.
2022. ápr. 23. 21:57
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező, ha ez téged nem zavar, élj így továbbra is. Ha zavar, akkor irány egy pszichológus. Vagy a következő 10 éved így tervezed leélni? Mert most még nem opció a fogszabályzó, tehát még pár év, mire lesz és onnantól újabb évek, amíg helyre teszi a fogaidat, majd további hosszú évek, amíg kialakul olyan szociális hálód, ami mentén ismeredhetsz és amivel behozható a szocializációs lemaradásod, ha ugyan sikerül. És akkor még nem beszéltünk arról, mi marad fenn ebből a mostani gátlásos jellemből.

Én a helyedben iparkodnék lépni valamit.

2022. ápr. 23. 21:57
 16/39 A kérdező kommentje:
Szerencsére rossz fogaim nincsenek.
2022. ápr. 23. 21:58
 17/39 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy már akkora gátlás alakult ki bennem, hogy már ezt esélytelen lenne visszaállítani a megfelelő helyzetbe.
2022. ápr. 23. 22:04
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
17-es Miért ne lehetne? Irány a pszichológus!
2022. ápr. 23. 22:08
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

En kulfoldon (hatarhoz kozeli varos) csinaltattam. Mindennel egyutt: 500 euro! Az elso reszlet volt 200 euro (ekkor tettek fel), mig a tobbit 50 euros reszletekben kell fizetnem. Szeptemberben tettek fel! A lenyomatert, konzultacioert SEMMIT sem kellett fizetni ;)

Csak a felso fogsorom allt ossze vissza, a lentire nem kellett tenni.

En is mar nagyban felnott vagyok es rengeteget szenvedtem a girbe gorbe fogsorom miatt.

A tesomnak csak az egyik foga allt furan, es o kapott fogszabalyzot, mig en el lettem hessegetve egy "neked igy is szep a mosolyod" dumaval...

Hat akkor felnott koromban megcsinaltattam magamnak! Igy sokkal jobban megeri, mint Magyarorszagon 1 vagy annal tobb milliot kiperkalni...

Szerintem vagj bele te is, ha ugy erzed, hogy segit az onbizalmadon, na meg amugy is esztetikusabb egy szep fogsor (bar fontosabb, hogy egeszsegesek legyenek a fogak..).

2022. ápr. 23. 22:11
 20/39 A kérdező kommentje:
De egy pszichológus ezt mégis hogyan tudná feloldani bennem?
2022. ápr. 23. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!