Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz a társkeresés férfiként ahogy itt picsognak páran férfiak vagy élőbe nem ilyen vészes a helyzet?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 13:51
1 2 3
 21/22 VincentLaw ***** válasza:
100%

"-Férfinak tartós párt találni könnyű, szexre felszedni valakit nagyon nehéz."

Ezt egyből cáfolnám is, és szerintem sok más pasi nevében is beszélhetek. Évek óta próbálok kapcsolatot összehozni, hát finoman szólva nem sok sikerrel. Ahogy meg a #16-os felvázolta, számomra ilyen, hogy összejárogatós kapcsolat, az lényegében nem létezik.

2022. ápr. 25. 09:56
 22/22 anonim ***** válasza:
37%

"Ezt egyből cáfolnám is, és szerintem sok más pasi nevében is beszélhetek."

Hát szerintem a férfiak elég nagy többsége meg tudja erősíteni hogy ez a női tézis egy óriási butaság

Egy férfinak semmivel sem egyszerűbb komoly kapcsolatot összehozni a puszta szexnél.

Sőt, egy alkalmi szex (nem fizetős) összehozása szerintem valamivel egyszerűbb, csak jó részeg csajokat kell összeszedni.

Kapcsolati ismerkedésnél már sokkal nehezebbek a feltételek

A csajok ugyanis józanok és sok-sok idejük és mégtöbb lehetőségük van válogatni

2022. ápr. 25. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!