Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 évesen férfiként társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 évesen férfiként társkeresésbe kezdni? Családalapítás beleférhet még?

Figyelt kérdés

Sok hosszú kapcsolat után harmincas éveim elején úgy gondoltam, hogy nem kell nekem több kapcsolat, de most mégis előjött a családalapítási vágy, persze nem rizsázok, simán lehet, hogy csak kapuzárás miatt.

Mire számíthatok? A saját korosztályomhoz közel keresnék, gyermektelen nőt. Mik a tapasztalataitok ilyen korban?

2022. ápr. 5. 22:18
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
42%

Korosztalyodban alig van gyerektelen. Aki az az mar vagy soha mem is akart gyereket. Aki akarna az meg neked nem fog kelleni.

Valasz olyat akinek van es benne lenne egy kozos gyerekben. Vagy nalad 10-15 evvel fiatalabbat aki el is tudsz tartani.

2022. ápr. 5. 22:25
 2/28 anonim ***** válasza:
98%
A legnagyobb hiba amit elkövethetsz, hogy a gyerekcsináláshoz keresel párt, nem pedig találsz magadnak egy igazi társat és ha úgy alakul, vele gondolkozol erről (és nem lesz tragédia az sem egy ilyen ember mellett, ha végül másban teljesedtek ki)
2022. ápr. 5. 22:27
 3/28 anonim ***** válasza:
98%

Én gyerektelen nő vagyok, egyedülálló, 34 éves. :)

De vajon te most társat keresel vagy csak egy nő kell aki megszüli a trónörököst?

2022. ápr. 5. 22:48
 4/28 anonim ***** válasza:
41%

Aki nőként akarna gyereket, de 35-40 évesen egyedül van, annál sokszor valami gond van. Vagy otthagyta őt élete szerelme egy fiatalabb, szebb nőért, és azóta is a sebeit nyalogatja, vagy vonzerőt nélkülöző, előnytelen külseje miatt nem kapkodnak érte, esetleg mélyen vallásos és/vagy romantikus ábrándokat kergető, hervadó szűzként még mindig az Igazira vár.

Egyébként a 2-essel értek egyet.

2022. ápr. 5. 23:01
 5/28 anonim ***** válasza:
76%
Bevallom egy uilyen felfogassal biro ferfiba vagyok szerelmes… most remenyt adtal nekem,hogy valtozhat…
2022. ápr. 5. 23:33
 6/28 anonim ***** válasza:
30%
Beleférhet még, de ez erősen függ attól, hogy te milyen 38 éves férfi vagy. Ha jó külsejű és vagyonos, akkor simán találhatsz még 30 körüli csajt, aki elfogadható külsőre és személyiségre.
2022. ápr. 6. 05:20
 7/28 anonim ***** válasza:
28%
Férfiként ha jól nézel ki és sikeres vagy 38 évesen 20 éves lányoknál is simán jó vagy.
2022. ápr. 6. 06:47
 8/28 anonim ***** válasza:
10%
Ez a hajó már elment!
2022. ápr. 6. 08:21
 9/28 anonim ***** válasza:
76%
Hallod szinte az összes csaj ismerősöm 35-40 között van, bomba nők, és szinte egynek sincs gyereke. Én nem prolikkal veszem magam körül, akik szülni akarnak. Ezek nagyvilági csajok, fekszenek le pasikkal, utazgatnak, dolgoznak.
2022. ápr. 6. 08:24
 10/28 anonim ***** válasza:
30%
Ha találsz is valakit, 40 felett leszel mire meg lesz a gyerek. Szerintem az már kèső, bár manapság elèg gyakori ez.
2022. ápr. 6. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!