Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen férfiként társkeresésbe kezdni? Családalapítás beleférhet még?
Sok hosszú kapcsolat után harmincas éveim elején úgy gondoltam, hogy nem kell nekem több kapcsolat, de most mégis előjött a családalapítási vágy, persze nem rizsázok, simán lehet, hogy csak kapuzárás miatt.
Mire számíthatok? A saját korosztályomhoz közel keresnék, gyermektelen nőt. Mik a tapasztalataitok ilyen korban?
Korosztalyodban alig van gyerektelen. Aki az az mar vagy soha mem is akart gyereket. Aki akarna az meg neked nem fog kelleni.
Valasz olyat akinek van es benne lenne egy kozos gyerekben. Vagy nalad 10-15 evvel fiatalabbat aki el is tudsz tartani.
Én gyerektelen nő vagyok, egyedülálló, 34 éves. :)
De vajon te most társat keresel vagy csak egy nő kell aki megszüli a trónörököst?
Aki nőként akarna gyereket, de 35-40 évesen egyedül van, annál sokszor valami gond van. Vagy otthagyta őt élete szerelme egy fiatalabb, szebb nőért, és azóta is a sebeit nyalogatja, vagy vonzerőt nélkülöző, előnytelen külseje miatt nem kapkodnak érte, esetleg mélyen vallásos és/vagy romantikus ábrándokat kergető, hervadó szűzként még mindig az Igazira vár.
Egyébként a 2-essel értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!