Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 38 évesen férfiként társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 évesen férfiként társkeresésbe kezdni? Családalapítás beleférhet még?

Figyelt kérdés

Sok hosszú kapcsolat után harmincas éveim elején úgy gondoltam, hogy nem kell nekem több kapcsolat, de most mégis előjött a családalapítási vágy, persze nem rizsázok, simán lehet, hogy csak kapuzárás miatt.

Mire számíthatok? A saját korosztályomhoz közel keresnék, gyermektelen nőt. Mik a tapasztalataitok ilyen korban?

2022. ápr. 5. 22:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
29%

Ezt majd ő érzi, hogy bírja-e majd a gyerekvállalás terheit, vagy sem. A nőknél ketyeg a biológiai óra, ez tény. 40 évesen már ne akarjon a nő szülni, ebben egyetértek.

De a férfiaknál ilyen akadály nem annyira van. Ha a kérdező úgy érzi, hogy még képes lesz megfelelően kezelni a gyermeknevelés kihívásait, és van lehetősége egy fiatalabb csajjal összejönni és családot alapítani, akkor én sikeres gyermekvállalást és nevelést kívánok neki!

2022. ápr. 6. 08:37
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
Aki szerint 40 késő, az mit szívott? Épp, hogy elkezd élni az ember. Mikor vállaljon, 25-ig tanul, 25-35 között él, bulizik, dolgozik, 35 után elkezd talán valakit keresni kb. 2-3 év, amíg megtalálja, 2 évet élnek együtt mikor szóba jön a gyerek. Szóval kb. 40 körül vannak az első évek, mikor egy normális embernek eszébe jut ez.
2022. ápr. 6. 08:38
 13/28 anonim ***** válasza:
85%

Azért 12-es, ez már a másik véglet, amivel nem értek egyet. Sokan már 21-22 évesen megtalálják azt, akivel gyereket akarnak vállalni. Aztán 25 évesen már be is vállalják. És biológiailag nézve nyilván ez a normális.

A legjobb természetesen egy olyan társadalmi berendezkedés lenne, amely a biológiához lenne igazítva. De ilyen úgyse lesz.

2022. ápr. 6. 09:04
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Azért... Nem ártana a gyerek helyzetébe is belegondolni. Pont a napokban volt családi kapcsolatokban egy huszonéves srác, akinek a 70-es apja nem akarja szedni a gyógyszereit. Kései gyerek. Csóri kezdené az életét, és a nyugdíjas apja miatt kell aggódnia. És egyre több ilyen lesz. A nagyszülő, mint fogalom, vagy kihal, vagy átmegy dédszülő kategóriába. Aki nem csak a nevét akarja tovább adni, meg a halhatatlanság valamiféle illúzióját, az nem árt, ha belegondol a gyerek helyzetébe, jövõjébe is.
2022. ápr. 6. 09:27
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
Jó, hát nekem is volt nagy szerelmem 20 évesen, meg 17 évesen már apaként éreztem magam, aztán így 36-nál örülök, hogy még nincs gyerekem, és hogy attól a nőtől valószínű elváltam volna később. Akárki akármit mond, egy normális ember ma kb. 35 éves koráig keresi a saját hangját, stabilitást. Covid alatt is sok szakma becsődölt. Az új világrend pedig új szakmákat is hozott, főleg ilyen kiber téren meg robotizáció téren.
2022. ápr. 6. 09:55
 16/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem akárki akármit mond, hanem te mondasz egy véleményt. Én elfogadom, hogy te így gondolod, de attól még nem értek vele egyet. Igen, sok kapcsolat becsődöl, az embereket nem úgy tervezték, hogy évtizedekig együtt legyenek. Ez benne van a pakliban jó eséllyel. De ha választanom kéne, én inkább lennék elvált apa, mint gyermektelen agglegény. Nagyon sivárnak és üresnek érezném az életemet gyerek nélkül.
2022. ápr. 6. 10:23
 17/28 anonim ***** válasza:
58%
16: akkor veled van a baj, én sosem éreztem sivárnak az életem, és kifejezetten örülök, hogy boldog fiatalos agglegény vagyok. Gyereket szeretnék, de majd 42 körül.
2022. ápr. 6. 10:28
 18/28 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor kívánok a jövőben is olyan boldog életet, mint amilyet most élsz!
2022. ápr. 6. 10:59
 19/28 anonim ***** válasza:
58%

De minek alapból gyerek? Bizonyítani, hogy lehet, vagy minek, ha boldog valaki?

(Én sem akarok, ezért nem értem, miért önzősködnek, akik 40 felett babócáznak.)

2022. ápr. 6. 12:49
 20/28 anonim ***** válasza:
56%

A ferfiaknal is akadaly a gyerekvalalas 35 felett sokkal tobb a selejtes spermium. Sokkal tobb a rossz genetikaval szuletett gyerek es ez 50 % ban az apai genek okozzak.

Es sokkal rosszabb apak is azok akik 40 korul valalnak gyereket. Rugalmatlanok nem figyelnek a gyerekre sem az asszonyra mert naluk ez nem szivbol jott hanem kulso nyomasra. A legtobb 40es pasi aki elso gyereket valalnak nagyon gyorsan elvalnak mert nem gondolnak bele mivel jar a 21. Szazadban apanak lenni.

2022. ápr. 8. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!