Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen férfiként társkeresésbe kezdni? Családalapítás beleférhet még?
Sok hosszú kapcsolat után harmincas éveim elején úgy gondoltam, hogy nem kell nekem több kapcsolat, de most mégis előjött a családalapítási vágy, persze nem rizsázok, simán lehet, hogy csak kapuzárás miatt.
Mire számíthatok? A saját korosztályomhoz közel keresnék, gyermektelen nőt. Mik a tapasztalataitok ilyen korban?
Ezt majd ő érzi, hogy bírja-e majd a gyerekvállalás terheit, vagy sem. A nőknél ketyeg a biológiai óra, ez tény. 40 évesen már ne akarjon a nő szülni, ebben egyetértek.
De a férfiaknál ilyen akadály nem annyira van. Ha a kérdező úgy érzi, hogy még képes lesz megfelelően kezelni a gyermeknevelés kihívásait, és van lehetősége egy fiatalabb csajjal összejönni és családot alapítani, akkor én sikeres gyermekvállalást és nevelést kívánok neki!
Azért 12-es, ez már a másik véglet, amivel nem értek egyet. Sokan már 21-22 évesen megtalálják azt, akivel gyereket akarnak vállalni. Aztán 25 évesen már be is vállalják. És biológiailag nézve nyilván ez a normális.
A legjobb természetesen egy olyan társadalmi berendezkedés lenne, amely a biológiához lenne igazítva. De ilyen úgyse lesz.
De minek alapból gyerek? Bizonyítani, hogy lehet, vagy minek, ha boldog valaki?
(Én sem akarok, ezért nem értem, miért önzősködnek, akik 40 felett babócáznak.)
A ferfiaknal is akadaly a gyerekvalalas 35 felett sokkal tobb a selejtes spermium. Sokkal tobb a rossz genetikaval szuletett gyerek es ez 50 % ban az apai genek okozzak.
Es sokkal rosszabb apak is azok akik 40 korul valalnak gyereket. Rugalmatlanok nem figyelnek a gyerekre sem az asszonyra mert naluk ez nem szivbol jott hanem kulso nyomasra. A legtobb 40es pasi aki elso gyereket valalnak nagyon gyorsan elvalnak mert nem gondolnak bele mivel jar a 21. Szazadban apanak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!