Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen nehéz a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen nehéz a társkeresés férfiként ahogy itt picsognak páran férfiak vagy élőbe nem ilyen vészes a helyzet?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 13:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
Sosem volt ilyen könnyű, mint mostanában.
2022. ápr. 22. 15:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is azok közé a férfiak közé tartozom, akiknek nem sok sikerük van a nők terén, 35 évesen én kifejezetten nehéznek élem meg a társkeresést, kb 15 éve, hogy nincs társam. Pedig a kommunikációval úgy érzem sosem volt problémám, jó munkahellyel és háttérrel rendelkezem, egy időben sportoltam is, de ez sajnos az én esetemben nem tűnik elégnek. Mindig azt tapasztaltam, hogy a nők azért tudnak válogatni több férfi közül, persze ha egyáltalán épp szabadok. Nekem ezekben a szituációkban sosem volt szerencsém, 20 éves korom környékén volt 1-2 rövidebb kapcsolatom.

Szomorkodni nem szomorkodok már miatta, ezen kívül igazából mindenem megvan, amire szükségem van. De számomra a párkapcsolat egy tök idegen valaminek tűnik már, amit, úgy érzem, sosem fogok tudni elérni és hogy az önbizalmam se a béka feneke alatt legyen, nem igazán próbálkozom ma már a sok csalódás miatt. Nem tudok benne se hinni, se elképzelni, hogy legyen valaki, aki szeret engem is és én is őt, teljesen elérhetetlen dolognak tűnik ez a számomra.

2022. ápr. 22. 15:17
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
5-öst adom én is.
2022. ápr. 22. 15:28
 14/22 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes, én nő vagyok, és nem is tartom magamat rondának, de nem volt egyszerű a párkeresés sosem. Életemben 2 hosszabb távú kapcsolatom volt. A többi nevetséges kudarc. Igen, odajöttek hozzám a férfiak az utcán, a buliban, a buszmegállóban, és némelyiknek adtam is esélyt, de általában elég hamar kiderült, hogy nem illünk össze. De én nem szexre akartam partnert, hanem párkapcsolatra!

Szóval mindenki tudja az aranyszabályt

-Nőnek szexre felszedni valakit nagyon könnyű, de tartós párt találni nehéz.

-Férfinak tartós párt találni könnyű, szexre felszedni valakit nagyon nehéz.

Szóval lehet szidni a másik nemet, csak inkább alapvetően az a baj, hogy nem ugyanazt akarjuk. A férfiak ingyen szexet, a nők meg gondoskodást, szeretet. Ha képes vagy ezt is adni, lesz szex is.

2022. ápr. 22. 17:21
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

"Nőnek szexre felszedni valakit nagyon könnyű, de tartós párt találni nehéz."

Amúgy én ezen ronda nőként máig csak csodálkozni tudok, hogy más nőknek milyen pofonegyszerű szexpartnert találni. Mármint hogy nem csak egy random bármilyet, hanem olyat, akivel kölcsönös a vonzalom, működik a kémia, kívánják egymást... Álmodni sem merek már erről. :(

Szóval igen, kérdező: az előnytelen külsejűeknek - nemtől függetlenül - pokoli nehéz, természetesen élőben is, mert ott sem mennek át az első szűrőn (külső), így eleve nincs miről beszélni. És ez nem csak picsogás.

2022. ápr. 22. 17:50
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

Utolsó, nőkènt kb lehetetlen tartós szexpartnert találni, normális külsővel is. Olyan persze lenne 10 perc alatt, aki hármat lök rajtam, de akivel lehetne beszèlgetni is, ès figyelne rám is szex közben, hát ilyen fèrfi nincs sajnos. A komoly kapcsolatot inkább hagyjuk is, az mèg lehetetlenebb...

Maradnak a cicák, ők legalább cukik :)

2022. ápr. 22. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
21%

16#

Na igen, a macskáid legalább megfelelnek az igényeidnek

A mocskos férfiak bezzeg nem

A szemét anyjukat mindnek!

2022. ápr. 22. 20:15
 18/22 anonim ***** válasza:
36%

Alapvetően 3 dolgot tud nyújtani egy férfi, 3 dolognak kell meglennie:

1. Jó külső - ez egyértelmű, minél jobban nézel ki annál könnyebb.

2. jó anyagi háttér, egzisztencia. Nyilván fiatalabb korban (25 év alatt) ez még nem játszik olyan nagy szerepet, hisz hogyan is lenne valakinek ekkor még normális, stabil anyagi háttere önállóan?

3. Megfelelő szociális képességek, jó duma, jó kiállás stb.

Na most az 1. pont ha teljesül akkor a többi kvázi nem fontos annyira. Nem árt ha megvannak valamilyen szinten, de ha extrém jól nézel ki akkor igazából totál elhanyagolhatóak.

A jó külső hiányát valamilyen szinten komepnzálhatja a másik kettő megléte, de csak egy bizonyos szintig.

Szóval a külsőnek van egy markáns szintje, aminek azért meg kell felelni, különben a többi nem ér semmit. Pénzzel valójában soha nem lehet kompenzálni, mert ott nem veled lesz a nő, hanem csak a pénzeddel.

A jó szöveg önmagában meg azért nem elég, mert esélyed sem lesz megcsillogtatni ezen képességed, ha csípőből el leszel utasítva.

Szóval igen, nehéz a társkersés férfiként.

Főleg az online ismerkedés, Tinder és társai korában, ahol a külső pontosan emiatt még jobban felértékelődött.

2022. ápr. 22. 20:50
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Azért ennek a témának sokkal több aspektusa van, mint a külső-belső-egzisztencia hármas, amiket itt említenek.

Ez pedig az, hogy ki mennyire válogatós. Példa: a csóró, buta, vézna Ramszesznek is könnyen lehet szex/párkapcsolata. De nem Palvin Barbival, hanem a dagadt, bajszos Eszmeraldával...

Gyakran megy az értetlenkedés, hogy Xy-tól a fenti hármas alapján rosszabb/hasonló kaliberű hapsinak mindig van csaja. Pedig lehet, hogy neki csak lentebb van a léc...

És erre a netes társkeresők rájátszanak: régen, ha egy kis faluban volt 10 fiú és 10 lány, akkor előbb-utóbb mindenki párra lelt, mert ha Béna Bélának csak Ocsmány Orsi maradt, akkor vele kellett családot alapítani. A net viszont a hatalmas választékkal azt az illúziót adja, hogy kár lejjebb adni, egyszer csak kapás lesz...

Másik ok: sokan úgy vannak vele, hogy csak várják a sült galambot, mert "akkor jön, ha nem erőltetik". Ez részben igaz, mert a görcsösség taszító, viszont sokan a lehetőséget sem adják meg. Nem járnak el sehova, csak boltba, nincs baráti kör (nem is akarnak), a netes ismerkedésről pedig van negatív véleményük, de sose próbálták.

2022. ápr. 23. 02:18
 20/22 anonim ***** válasza:
72%

Igen, hát pont emiatt nem keresnek a nők szexpartnert. Mert ha belemegy egy nő ebbe a dologba, akkor a férfi kb. ingyen prostinak gondolja, és nem fog vele foglalkozni, hogy ő mit szeretne, hogy neki is jó legyen. Ha meg utána beszélgettek, meg jól eltöltitek az időt, akkor miért nem párkapcsolat?

Én már sajnos belefutottam ilyenbe, pár randi után szex (manapság már senki nem vár éveket), aztán megtudtam, hogy másokkal is találkozgat. Amikor rákérdeztem, az volt a válasz, hogy hát ő nem ígért nekem semmit, mégis mit gondoltam?!

Talán azt, hogy nem kötünk pár randi után szerződést arról, hogy nem kefélünk fűvel-fával, hanem mondjuk ez evidens, de úgy látszik, hogy csak nekem az. Szóval azért nőként sem könnyű, hidd el.

2022. ápr. 23. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!