Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz a társkeresés férfiként ahogy itt picsognak páran férfiak vagy élőbe nem ilyen vészes a helyzet?
Szerintem nem vészes. Nekem sosem volt vele gondom.
Mondjuk nekem az is szürreális, mikor azt hallom, hogy valaki havi 100 000 ftból él, mert az érettségit sem tudta letenni. Hogy nem lehet azt nem megcsinálni baz?
Szóval az, hogy nekem valami alapvető és természetes, nem jelenti azt, hogy mindenki rendelkezik vele. Nekem nem szenzáció odamenni valakihez és elkezdeni beszélgetni vele. Nem hatalmas dolog új embereket megismerni. Itt meg ez a pár szerencsétlen oldalakat filozofál nőkről, akiket csak távolról mer megfigyelni.
"Szerintem nem vészes. Nekem sosem volt vele gondom."
Na igen, a felső 20%-nak sosem volt ezzel problémája tudjuk jól
Az alsó 50%-nak annál inkább.
De a középkategóriának is legtöbbször vért kell hugyoznia ha nem akar egymagában megöregedni.
Szóval nem mondanám azt hogy nehéz, hanem inkább azt hogy reménytelen és borzalmas, kilátástalan és undorító a helyzet
Sokmindennek mondanám magam, de pont nem a felső 20%-nak.
Minden szempontból átlagos vagyok, aki a lehetőségeihez mérten igyekszik valamit kihozni az életéből.
Menj ki egy péntek délutánon a parkba vagy látogass el egy koncertre. Csomó nyitott, kedves ember, fiatalok, bárkihez odaülhetsz, beszélgethetsz velük pár szót. Ha nem érzik rajtad azt, hogy vársz tőlük valamit és fel akarod szedni őket, tök normálisak. Az a baj, hogy ti még barátságokat sem tanultatok meg kötni és minden emberi interakciótok gondolom a saját érdekeiteket szolgálja. Aki csak akkor szól emberekhez, ha akar valamit ahelyett, hogy élvezné a társaságukat és felfedezné őket, illetve új élményeket velük, azokat nem fogják szeretni. Én sem szeretem azokat az embereket, akik csak akkor vesznek elő, ha szükség van valamire.
Viszont ha laza vagy, kollégáktól kezdve a legrandomabb emberig a többség nyitott lesz rád. Pld múltkor felmentünk haverokkal grillezni az egyik tűzrakó helyre és ott volt egy másik csapat és teljesen spontán elkezdtük egymást tüzifával meg kajával kínálni, tök jó hangulat lett. Csajoztam aznap? Nem, de lett egy jófej társaságom egy közös érdeklődés mentén. Meg megismertem egy jó autószerelőt, azt sem ismertem eddig.
Amúgy ez milyen kérdés már, de komolyan.
Persze hogy a jobb pasiknak könnyebb, a csúnyábbaknak meg 100x nehezebb.
Ez így van lányoknál is, aki nem szép és nem csinos, azokért egyáltalán nem kapkodnak.
"Ez így van lányoknál is, aki nem szép és nem csinos, azokért egyáltalán nem kapkodnak."
Nem egészen
Lanyoknál csak az alsó 20%-nak kell vért hugyoznia ha akar valakit maga mellé.
Bár azt kézséggel elismerem hogy a csajok szerencsétlen alsó 5%-a rosszabb helyzetben van mint hasonló kategóriájú férfitársai.
De a többségnek teljesen más a helyzete
Valóban borzasztóan nehéz. Ezért alakult a facebookon is a tinder tippek csoport ahol felteheted a profilod és segítenek,hogy min érdemes változtatni.
Igazábol a nőknek csak hagyniuk kell magukat és máris kapcsolatban vannak, nekünk nagyon meg kell dolgozni érte,aztán egy rossz szó és máris vége az álomnak, mert a nő találhat ezer másik srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!