Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire taszító, ha csúnya nőként írogatok pasiknak?
27/N vagyok, az arcom csúnya. Nem küldök képet, nem kell részletezni, tényleg csúnya, a pasiknak többnyire nem tetszik.
Viszont adok magamra, stb., szóval igyekszem nem feladni. Nos a helyzet, hogy ugye emiatt sokszor nem közelednek hozzám pasik, nem hívnak el randizni, tinderen elég kevés match van, stb.
Így mostmár úgy vagyok vele, hogy nem veszítek semmit, én hívom el a pasikat találkákra. Viszont sok ismerősöm szerint ez nagyon gáz.
Most pl volt a mjunkahelyemen egy pasi, és írtam neki, hogy szia, lenne kedved meginni egy kávét? Van, hogy mondják, hogy bocsi de nincs, engem ezek többnyire nem viselnek meg, megyek tovább. De ez tényleg gáz így?
Sportolj, hogy kompenzálj a testeddel. Az nem elég, hogy vékony vagy, legyen szuper alakod.
Én is azt teszem/tettem csúnya arcú nőként.
És ezzel mi a célod? Szexpartner keresés? Vagy állandó kapcsolat? Ha társat keresel, ez nagyon rossz irány. A pasik sem mind adoniszok, közöttük éppúgy van kevésbé megnyerő külsejű. Gondolod, hogy mindenki üresfejű cicababára vágyik és csak a külső a lényeges nekik?
Az a férfi, aki túllát a külsődön és bejössz neki, az úgyis kezdeményez. Akit pedig rá kell beszélni, az megállapítja, hogy még a maradék méltóságodat is eladtad egy kávéért.
Nem, sajnos nem kezdeményeznek a férfiak, ha nem csinálsz semmit. Viszont nem neked kell őket elhívni hanem a viselkedéseddel felhívni magadra a figyelmet. Legyél kedves, beszélgess, nézz a szemébe, legyél csinos, hordjál szoknyát.
A legtöbb férfi nem látja a különbséget a szép nő meg a szépen kisminkelt nő között.
Valóban jó dolog amit csinálsz, csak ügyelned kell arra hogy ésszel csináld!
Namost ha meggondolatlanul mindenféle vonzó férfinél ezt csinalod akkor mindent elrontasz, mert egy csúnya akaszkodó r.bancnak fognak tartani, és minden jóérzésű ember messziről kerül téged onnantól, lenéznek és elkerülnek téged akik megismernek így (ráadás ha csúnyaként teszel így)
Ha viszont ezt finomabban csinálod, és csakis azoknál akik lecsekkolva egyedülállók és nem azok a nőfalók (tehát a fuckboyok és a legnépszerűbb srácok kivannak zárva) akkor van esélyed így rendes társat is találni.
A vadászösztönös butasággal ne foglalkozz, viszont arra ügyelj hogy egyszerre mindig csak egyetlen férfit fűzz egy bizonyos körön belül, ne össze vissza egyszerre többet. Ez nagyon fontos a megítélésed szempontjából!
Sok sikert!
>tinderen elég kevés match van, stb.
na akkor te talán átérzed milyen az online társkeresés a férfiak 90%ának
18#
Ezt menten cáfolnám is
Nem vagyok egyedül azzal a nézőponttal hogy egy túl duci nőre kb. rá sem tudok nézni annyira visszataszít. Viszont ez csak a férfiak egy (jelentős) részét taszítja, míg a csúnya arc kb. minden férfit
Így az tényleg rosszabb
nem gáz
bár csak rám is rám írnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!