Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire taszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire taszító, ha csúnya nőként írogatok pasiknak?

Figyelt kérdés

27/N vagyok, az arcom csúnya. Nem küldök képet, nem kell részletezni, tényleg csúnya, a pasiknak többnyire nem tetszik.

Viszont adok magamra, stb., szóval igyekszem nem feladni. Nos a helyzet, hogy ugye emiatt sokszor nem közelednek hozzám pasik, nem hívnak el randizni, tinderen elég kevés match van, stb.

Így mostmár úgy vagyok vele, hogy nem veszítek semmit, én hívom el a pasikat találkákra. Viszont sok ismerősöm szerint ez nagyon gáz.

Most pl volt a mjunkahelyemen egy pasi, és írtam neki, hogy szia, lenne kedved meginni egy kávét? Van, hogy mondják, hogy bocsi de nincs, engem ezek többnyire nem viselnek meg, megyek tovább. De ez tényleg gáz így?

2022. ápr. 22. 10:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen, az.
2022. ápr. 22. 10:49
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem gáz. Miért lenne az? Felesleges várni a másikra, ha egyébként tökösebb vagy.
2022. ápr. 22. 10:52
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem gáz, a 21. században vagyunk.

Viszont szerintem nem kellene feltétlenül ilyen direktbe elhívni őket, hanem ha megtetszik valaki, csak simán legyél vele kedves, mosolygós, flörtölős, (nem tapadós, csak simán érdeklődő), aztán arra úgyis venni fogják a lapot, hogy nyitott vagy.

Amúgy off, de esetleg plasztikai sebészet nem jöhet szóba? Én is pl most tervezem megcsináltatni az orromat, mert eléggé aszimmetrikus.

2022. ápr. 22. 10:54
 4/23 anonim ***** válasza:
83%
Nézd, a férfiakban benne van a vadászösztön. Kezdeményezhetsz, az néha jó is, de ne te csinálj mindent. Ha matcheltetek, beszélgettek és megvan az összhang, úgyis el fog hívni.
2022. ápr. 22. 10:54
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem vezet jóra ez. Bár a nyitást megértem.
2022. ápr. 22. 10:57
 6/23 anonim ***** válasza:
6%
Próbálj idősebbekkel kezdeni, nekik mindegy a külsőd, boldogok ha szóba áll velük egy fiatalabb.
2022. ápr. 22. 11:13
 7/23 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sem sikerult párt talánom a ronda arcom miatt! Most már megcsinaltattam az orromat, tokám mar nincs. A kovetkezo a fulem lesz
2022. ápr. 22. 11:21
 8/23 anonim ***** válasza:
39%

Nagyon! Teljesen lejáratod, megalázod magad. Írom ezt szintén ronda nőként (az arcom is az + a testem sovány, lapos). Rólunk amúgy is megvan a nem túl hízelgő véleménye a férfiaknak (is), épp elég az, nem kellene még ilyen "akciókkal" fokozni. Pláne munkahelyen...

Maximálisan megértem, hogy elkeseredett vagy, én is az vagyok durván, de legalább a saját méltóságodra vigyázz. Ne menj házhoz a pofonért.

2022. ápr. 22. 11:30
 9/23 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nincs meg az összhang, mert nem vonzom őket külsőleg. Amikor tinderen is megy a beszélgetés, teljesen érezhető, hogy azért, mert a miss universe Hungary nők nem állnak vele szóba.

Élőben meg mint írtam nem kezdeményeznek. Flörtölhetek, mosolyoghatok akármennyit. Ezért van, hogy megyek és kezdeményezek, viszont sokszor ezt túlzott tapadásnak érzem.

Gondolkodtam a plasztikai műtéten, csak még nincs keretem rá. :)

2022. ápr. 22. 11:30
 10/23 VincentLaw ***** válasza:
63%

"a testem sovány, lapos"

Ez szerintem nem baj. Vagyis nálam biztosan nem. Ha egy dundi, vagy egy ilyen lány között kellene választanom, határozottan az utóbbit választanám.

2022. ápr. 22. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!