Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen “jópofizok mindenkive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen “jópofizok mindenkivel, kivéve téged és mindenkit visszajelölök, kivéve téged” nőről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Egyik munkahelyemen zúgtam bele egy 30 éves csajba, az lett belőle, hogy engem ignorált és az összes általam megismert emberrel elkezdett jópofizni. Engem teljesen lenézett, először azt mondta, hogy jelöljem be Facebook-on, de persze soha sem jelölt vissza. Eleve ezt sem értem, hogy akkor minek mondja. Egyik 40 éves nős/gyermekes kollégámmal annyira jóba lett, hogy még a buszhoz is együtt mentek, de még a buszon is állandóan együtt lógtak. Féltékennyé akart tenni. Közben pedig az exe seggét is nyalta, aki kidobta őt korábban. Ha ex volt, akkor a 40 éves számára nem is létezett, nehogy megtudja. Mai napig nem tudom, hogy volt-e köztük valami, de mindegy is, nem ez a lényeg. Volt egy “haverom” ott, nem ismerte a csajt, csak egyik ismerőse vele dolgozott, még őt is visszajelölte. De még annak a 40 évesnek a másik kollégáját is, akit szintén nem is ismert csak max látásból. Egy olyan nő, aki teljes mértékben privát fiókkal rendelkezik, mármint idegenek semmit sem látnak a profiljából, az minek jelöl vissza minden ismeretlent? Meg mi ez a jópofizás mindenkivel? Az ilyen csodálkozik, ha qrvának van nevezve?

2022. ápr. 21. 05:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan a jó égből szűrted te azt le, hogy én akarok ettől a nőtől bármit is?"

A leírásod legelső sorából szűrte le mondjuk.

"Az ilyen csodálkozik, ha qrvának van nevezve?"

Még jó, hogy jelenleg úgy néz ki a te véleményed az egyetlen ami nem érdekli.

2022. ápr. 21. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem féltékennyé tenni, ha nem lekoptatni akar. 🤣🤣
2022. ápr. 21. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Wow. Akinek nem kellek az krva. Egyértelmű :D Azt hinném így 25 éves fejjel, hogy az idősebbek érettek, de megrémít hogy 30, 40-esek vagytok.

Figyu, nem kellesz a nőnek, nem érdekled, nem azért csinál dolgokat hogy féltékenyítsen csak simán eszébe sem jutsz. Max érdekes neki hogy futsz utána, kap egy kis figyelmet, de lényegében ennyi. Neked meg azért fáj ez, mert neked tetszene a csaj, ilyen egyszerű. Nincs ezzel semmi gond, nem választhatjuk meg kihez vonzódunk, de legalább vedd tudomásul és fordulj el tőle mert csak magadat idegesíted.

Lehet hogy azért kedvesebb másokkal, mert látja rajtad hogy érdeklődsz, és nem akarja viszonozni mert akkor meg azért lesz krva mert félreérthető jeleket ad.

Attól még lehet simán hogy egy kis figyelemhiányos csajszi, de ettől még nem lesz bűnöző. Ha meg azt mondja hogy jelöld be és nem jelöl vissza, miért nem mész oda hozzá, hogy hé, azt mondtad jelöljelek de akkor jelölj már vissza ember!

2022. ápr. 21. 10:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszel neki fogd fel! A többiek meg igen! Akiket vissza jelölt.
2022. ápr. 21. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!