Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölt egy srác facebookon. Nem tudom visszajelöljem-e?
Tudom, tudom nevetséges kérdés.:D Én csak olyanokat szoktam visszajelölni/bejelölni akiket tényleg ismerek legalább beszéltünk már egyszer vagy látásból ismerjúk egymást mert sokat látjuk egymát, ugyanott, pl munkahely.
Szival nem szoktam ismeretleneket visszajelölni. Viszont annyi sztorit olvastam hogy emberek így ismerkedtek meg,stb.
Tudom életprobléma:D
Én is gondolkodtam hogy kamu profil-e, de nem tudom eldönteni. Viszonylag sok közös ismerősünk van, viszont nagyon különböző helyekről, olyan emberek akik egymást aligha ismerhetik.
Sok infó privát. Ismerőseit sem látom, de az is lehet hogy amiatt mert így van beállítva (mármint sokaknak nem lehet látni).
Amit láttam az ilyen kis grofó és hasonló kaliberű zenei előadók kedvelése de ez meg lehet hogy csak baromi régi dolog, poén nem tudom..
Ha nem ismered és nem is jön be miért gondolkodsz rajta,hogy visszajelöld-e?
Én se jelölök vissza ismeretlent. Ha valakivel vannak közös ismerőseink rákérdezek üzenetben,hogy honnan ismerjük egymást?A válaszból már egyértelmű a szándéka.
Volt olyan már akivel tényleg találkoztunk valamikor régen,Ő megjegyzett, tudta a nevem, én viszont már nem emlékeztem Rá.
De az esetek nagyrészében ha nem ismered valóban nem ismered, és bepróbálkozik, ismerkedni szeretne Veled.
Egy esetben jelöltem vissza ismeretlent azért mert nagyon bejött a srác. De előtte Tőle is megkérdeztem,hogy honnan ismerjük egymást. Sehonnan, de szeretne megismerni. Nálam volt a lehetőség,hogy teret adok-e ennek vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!