Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen “jópofizok mindenkive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen “jópofizok mindenkivel, kivéve téged és mindenkit visszajelölök, kivéve téged” nőről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Egyik munkahelyemen zúgtam bele egy 30 éves csajba, az lett belőle, hogy engem ignorált és az összes általam megismert emberrel elkezdett jópofizni. Engem teljesen lenézett, először azt mondta, hogy jelöljem be Facebook-on, de persze soha sem jelölt vissza. Eleve ezt sem értem, hogy akkor minek mondja. Egyik 40 éves nős/gyermekes kollégámmal annyira jóba lett, hogy még a buszhoz is együtt mentek, de még a buszon is állandóan együtt lógtak. Féltékennyé akart tenni. Közben pedig az exe seggét is nyalta, aki kidobta őt korábban. Ha ex volt, akkor a 40 éves számára nem is létezett, nehogy megtudja. Mai napig nem tudom, hogy volt-e köztük valami, de mindegy is, nem ez a lényeg. Volt egy “haverom” ott, nem ismerte a csajt, csak egyik ismerőse vele dolgozott, még őt is visszajelölte. De még annak a 40 évesnek a másik kollégáját is, akit szintén nem is ismert csak max látásból. Egy olyan nő, aki teljes mértékben privát fiókkal rendelkezik, mármint idegenek semmit sem látnak a profiljából, az minek jelöl vissza minden ismeretlent? Meg mi ez a jópofizás mindenkivel? Az ilyen csodálkozik, ha qrvának van nevezve?

2022. ápr. 21. 05:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Bátya te tényleg olyannal akarsz lenni akinek nem tetszel?
2022. ápr. 21. 05:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó reggelt neked is “bátya”… Honnan a jó égből szűrted te azt le, hogy én akarok ettől a nőtől bármit is? Csak azt mondtam, hogy milyen dolog már, hogy minden jött-ment senkiházival jópofizik meg kivételezik, velem meg egy utolsó… :) Mondjuk ez nekem megtiszteltetés.
2022. ápr. 21. 05:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A stílusodból ítélve nem csoda, hogy ignorál.

Mi az, hogy egy utolsó? Meg mi az, hogy k*rva?

Azért, mert te nem kellettél neki és ignorál? Egyèbként is mi közöd hozzà, hogy kivel van jóban és kit miért jelöl vissza?

Ha én lennèk a nő, és fülembe jutna, hogy valaki azért k*rvának tart, mert ignoráltam őt és azt hiszi, hogy a viselkedèsemmel őt akarom féltékennyé tenni, pofán röhögnèm.

Jó tanács:egyáltalàn ne foglalkozz vele, mert nincs közöd hozzà semmilyen szinten.

2022. ápr. 21. 06:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Attól nem krva valaki hogy mindenkivel kedves.

2. Veled azért nem mert nem jössz be neki, de tudja hogy ő neked igen, ezért látványosan kerül hogy ne kelljen határozottan visszautasitani, mert sok embernek az kellemetlen mert tudja hogy ezzel megbantja a másikat.

2022. ápr. 21. 06:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Foglalkozz másokkal.

Addig hagyd békén amíg még nem néznek zaklatónak!

Ja és ez a Felnőtt párkapcsolatok Társkeresési problémák kategória ("akarok ettől a nőtől bármit is?")

2022. ápr. 21. 08:24
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek nagyon savanyú a szőlő!?
2022. ápr. 21. 08:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi közöd hozzá mit csinál? Foglalkozz a saját a dolgoddal és ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, csak magadat égeted (ezzel a kérdéssel is).
2022. ápr. 21. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Remélem te se csodálkozol kérdező, hogy mindenki egy szánalmas szarnak tart a környezezetedben :D
2022. ápr. 21. 09:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem akar veled kezdeni semmit és neked sem kéne vele.
2022. ápr. 21. 09:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Bele volt zúgva, értitek, róla álmodozott lefekvés előtt, de most le utolsózza, mert a nő mindenkit kedvel, csak őt nem 😂

Mekkora mázlista a nő, hogy jó előre megérezte ezt. Bár én is így kitudnám szűrni az ilyeneket..

2022. ápr. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!