Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem adnak esélyt a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem adnak esélyt a nők?

Figyelt kérdés

36 éves budapesti férfi vagyok, alsó középosztálybeli, irodista, kislakásban élek, van rajta hitel, autóm nincs. Külsőm rendben, magasságom rendben, nem vagyok elhízva.

Miért nem ad esélyt ez a korosztály?

36F Incel

2022. ápr. 20. 10:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%
Nekem egyre taszítóbb lettél a folyamatos 36F incel miatt. Értjük, nem dugtál még. Ez ennyire a személyiséged része, hogy kényszeresen ismételgeted?
2022. ápr. 20. 11:13
 22/33 anonim ***** válasza:
69%
Szűz vagy még? Volt már kapcsolatod? Mennyit keresel?
2022. ápr. 20. 12:46
 23/33 A kérdező kommentje:
NEm vagyok szűz, párszor tosztam már. Nem volt kapcsim. Nettó 332500.
2022. ápr. 20. 12:48
 24/33 anonim ***** válasza:
97%

Csodás, hogy majdnem minden hozzászólasod után odaírod, hogy 36F incel.

Ennek is lehet némi köze a helyzetedhez.

2022. ápr. 20. 13:20
 25/33 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem adnak esélyt a nők?

"36F incel" a hangsúly az incelen van. Remélem, érted már.

Elmagyarázom bővebben: mert felvállaltan incel vagy. Változtass, fejlessz magadon, ne azonosítsd magad incelként, akkor jöhet a pozitív változás. A felvállalt incelség olyan, mint kitenni magadra elől-hátul a "minősíthetetlen, élettelen, nőgyülölő, éretlen nyomoronc vagyok, köpjetek le!" táblát. Aztán csodálkozol, hogy nem kapsz esélyt senkitől.

2022. ápr. 20. 13:24
 26/33 anonim ***** válasza:
70%

Miért nem írod le konkrétan, hogy milyen negatív tulajdonságaid vannak?

Egyébként 10ből 8 férfinek állítom az a baja, hogy nem próbálkozik elég nőnél.

2022. ápr. 20. 19:08
 27/33 anonim ***** válasza:
81%
Például nekem személy azért nem vagy szimpatikus, mert úgy fogalmazol a mindenkori barátnődről, hogy "nőm". Valamint "tosztam", meg "kapcsim". Utóbbi 14 éves fiú szájából elmegy, de csak lányok előtt, a tosztam meg olyan alpári, hogy onnantól nem is érdekelnél. A budai villát meg hasonló hülyeségeket hagyd már. Egyrészt sosem értetetem ezt a Buda dolgot. Egyesek akkor is büszkék rá, hogy Budán laknak, ha egy totál semmilyen panellakásban laknak, olyanban, amilyen akad Pesten is (zöld környezet meg az agglomerációban is van). Villát nyilván nem vár el senki. A fizetésed jóval magasabb, mint az enyém. És amúgy tökre magyar átlag, se nem alacsony, se nem magas. Mármint persze nem sok, de sajnos ez itt megszokott. "Külsőm rendben" - ezt meg így eldöntötted? :D
2022. ápr. 20. 21:25
 28/33 anonim ***** válasza:
77%
Még valami: ezek a kérdések totál értelmetlenek. 3 sorból nem tudjuk meg, kinek milyen a személyisége. Kedveim az ilyen jellemzések, hogy "okos, aranyos, rendes". Marika nénitől a sarki fűszeresig mindenkire ráillik.
2022. ápr. 20. 21:27
 29/33 anonim ***** válasza:
80%
az emberünk defektes..
2022. ápr. 21. 00:18
 30/33 A kérdező kommentje:
36F incel
2022. ápr. 21. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!