Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy azok a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy azok a nők nem adnak esélyt akik megfognak?

Figyelt kérdés

Vannak nők akik akarnának tőlem többet de abszolút nem mozgatnak meg. Teljesen hidegen hagynak. Akik mozgatnak tehát egy olyan mosoly, olyan szem, olyan gondolkodás, olyan kinézet stb, azok általában ignorálnak.

35 éves vagyok és kB 75 éve szingli és nővel sem voltam

2019. szept. 27. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Legalább nálad próbálkoznak táskabástya, örülj neki.
2019. szept. 27. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy elég jó pasi nekik. Mi bajod ezzel? Neked sem tetszik minden nő.
2019. szept. 27. 13:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Érd be azokkal, akiknek bejössz.
2019. szept. 27. 13:53
 4/11 A kérdező kommentje:
3. Most van értelme beérni az érzelmet vonzalmat nem lehet irányítani ez nem olyan mint az autó hogy jó a Skoda a Ferrari helyett
2019. szept. 27. 14:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azoknak a nőknek a szemében te vagy a Skoda. És hát miért érnek be veled, ha lehet Ferrarijuk is?
2019. szept. 27. 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:

"3. Most van értelme beérni az érzelmet vonzalmat nem lehet irányítani ez nem olyan mint az autó hogy jó a Skoda a Ferrari helyett"

Menj be a Kárpátutcsi mercédes szalonba az 5 millió forintoddal és vegyél egy új C-Klasse -t. Sok ember megveszi. Még többen pedig betérnek a suzuki kereskedésbe és kigurítanak egy swiftet, mivel ennyiért egy jól felszerelt s-crosse -t nem kapnak. Ekkor még boldog lehetsz, mivel az emberek nagyobbik felének nem telik semmilyen új autóra.

2019. szept. 27. 15:11
 7/11 A kérdező kommentje:
6. Pont ezt mondom hogy autónál ez működik mert az egy tárgy, de itt érzelem van, a vágyat nem lehet tudatosan befolyásolni, vagy van kémia vagy nincs..
2019. szept. 27. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:

"35 éves vagyok és kB 75 éve szingli és nővel sem voltam"

Akkor -40 eves korodban voltal novel? Amugy en is 35 eves vagyok, de 35 eve szingli, novel sem voltam.

De nalam is ez van. Nekunk, kevesbe vonzo feriaknak marad a moslek vagy az ehezes. En inkabb ehezek, nem adom fel a szabadsagomat olyan noert, aki nem vonz, csak hogy "legyen valaki".

2019. szept. 27. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Az a típus vagy akinek csak ronda - dagadt nő jut. Vagy elfogadod vagy szűzen halsz meg.
2019. szept. 27. 15:50
 10/11 Rockarc ***** válasza:
100%

Az eszetekbe nem jutna, hogy fejlodni kene a sirankozas helyett? Ma mar nem csak es kizarolag az izomtomeg hatarozza meg a sorrendet a ferfiak kozott, hanem szamtalan egyeb lehetoseg van a kitoresre. Legy jobb, mint a tobbi, ennyi a feladat.

A tarskereses egy rohadtnagy verseny. Van akik mar a rajtvonalnal elhasalnak. Pedig a legnagyobb sztraroknal is 3%-ot szamit a tehetseg, a tobbi 97% kokemeny munka. Aki odateszi magat, annak lesz sikere.

A 21. szazad nepbetegsege az elegtelen motivacio. Senki sem akar elerni semmit, nem akar idot, penzt, energiat beleolni a celjaiba, igy soha nem is lesz eredmenye. Ennek hatasara visszafejlodik a tinedzser kor elejere, ahol az utolso sikerei voltak, es sir, ri, picsog, hogy milyen jo volt akkor. Fel kene noni, az eletkor egy allapot, nem pedig ereny. Az, hogy 35 eves testbe vagy zarva egy 15 eves gyerekkent, semmire nem garancia.

43F

2019. szept. 27. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!