Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják jó parti vagyok mégse ad esélyt senki sem?
Nem igazán jön össze a randizás. Azt mondják hogy jófej vagyok, jól is nézek ki, beszélgetni is jó velem... Aztán mégis a randizás esélyét is általában elvetik a lányok. "Nincs meg a vonzalom" milyen vonzalomról beszélnek? Már nem igazán értem.
Magamról : 25 éves vagyok, sportos kidolgozott testű, most diplomáztam, egyedül élek, 3 nyelvet beszélek, nyitott vagyok sokmindenre, éltem már 3 másik országban is, barátnőm sose volt
Szerintetek?
Szexuális vonzalomról beszélnek.
Érintsd meg őket!
Vállukat, hajukat!
Mutasd magad potenciális szerelmi partnernek, gyakorold be az óvszer használatát, hozz létre otthon egy szerelmeskedésre alkalmas helyszínt!
Enélkül nem lesz vonzalom!
Külső belsőt fejleszteni kell.
Külsőt had ne ragozzam. Belsőt viszont személyiségfejlesztő könyvekkel és meditációval lehet. Meditációt agyon erősen tudom ajánlani (nekem a Brian Tracy féle progresszív meditáció segített sokat).
Mi bajod a kommentekkel? Szerintem mind építő jellegű.
Persze nem kell azt magadra venned ami szó szerint van írva, pl nem baj ha nem vagy 185+ magas.
De ha ennyire nem tudod jól fogni a kritikát, lehet hogy párkaocsolat kialakításában is szerepet játszik ez nálad.
El tudod fogadni azt aki közeledik? Adsz neki olyat magadból amitől megszeret téged? Pl.kedves vagy vele?
Figyelsz rá eléggé olyan értelemben hogy érdekel a véleménye, nézetei, érzései?
a 3-asra reagalva:
25 eves lany vagyok, es ha fogdosnak elso-masodik randin, csirajaban elfojtom a tovabbi ismerkedest.
Ugyhogy szerintem inkabb ne.
Amugy nekem is az onbizalomhiany az elso tippem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!