Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti adbátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti adbátok esélyt egy férfinak aki így él?

Figyelt kérdés

Az édesapja évekkel ezelőtt elhunyt, így a beteg édesanyját, és a késői gyermekként született 16 éves öccsét magához vette. Így 33 évesen több, mint 4 éve a nappaliban él, mert csak két szobás a lakása. Egyébként a család állatai is nála élnek, így 2 kutya és egy macska is jelen van állandó társaságként.

Minden második hétvégén pedig az előző házasságából megmaradt gyerekével tölti, aki 6 éve, maga a házasság részben azért ment szét, mert magához vette a fent említett hozzátartozóit.

Havi egy hétvégét, amikor nincs vele a gyerek, pedig azzal tölti, hogy lemegy vidékre, és megnézi, hogy minden rendben van-e a régi családi házzal, és gazdasággal (ellenőrizni kell, mert gyakoriak a betörések, rongálások).

Egyébként pedig otthonról dolgozik, mint informatikus, így napközben tudja gondozni az anyukáját, míg az öccse iskolában van.

Nálatok ez szóba jöhet, vagy kizáró ok?

2019. szept. 1. 19:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Szabadidő híján ebből maximum alkalmi kapcsolat lehetne. Arra meg nem feltétlen van szükségem. Az előző házasságból született gyerek nem előny, de nem is kizáró. Én mondjuk sose szeretnék gyereket. Az tisztelni való, hogy ápolja az anyukáját és vigyáz az öccsére.
2019. szept. 1. 19:13
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

HA öcsi nagy lesz ki kell tenni a szűrét,állatokat a menhelyre,anyát a nyugdíjas otthonba,vidéki házat elpasszolni.

Probléma megoldva.

2019. szept. 1. 19:15
 3/14 Betty26 ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó ember vagy! De ne áldozd fel magad teljesen
2019. szept. 1. 19:15
 4/14 anonim ***** válasza:
17%
Nagyon jó ember vagy. És a jó embereket egy nő sem szereti. Inkább törődj csak magaddal, tollászkodj 1orát a fürdőszobában randi elött, és az legyen a legnagyobb problémád milyen inget veszel fel. A nők ezt szeretik.
2019. szept. 1. 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Önmagaban ez nem lenne kizàro. De volt olyan ismerösöm aki minden hetvegen a beteg rokonait latogatta es rengetegszer volt au ö betegsegeik a temaja amit a hàtam közepére nem kivantam nemhogy mint tarskemt nekem is legyen kötelezö a heti latogatasuk.

En tartok a beteg emberektöl hogy ràmragasztjàk az elkenödött mentalitast.

Vannak ilyen rokonaim is akiknek volag eletükben a bajok a temaik komolyan szerintem az ezzel a mentalitassal is maguknak okozott bajok tartják öket össze.

Szoval ha alapbol a remények vidamsag uralnà a hàz legkörét a kicsit pl a versenyek éltetnék, a gyerekek nem csak nyüg hanem öröm is hetvegente, stb

Szoval nekem az a nem mindegy hogy egy szerencsetlen kilatastalan "bukott"életbe tàrsulok be, vagy egy célokkal, epüléssel, motivàciokkal örömmel teli eletbe.

Szoval engem kiszipolyozna, es segiteni sem tudnék, vagy pedig értéket tudnék hozzà tenni es engem is feltölt.

2019. szept. 1. 19:23
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Rosszul esik vagy sem... 2-es válaszolónak igaza van.

Eltelnek az éveid és megöregszel és sz**art sem éltél...teljesen értelmetlen életet fogsz élni ha így folytatod.

2019. szept. 1. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem adnék esélyt,nem is fog senki sem.
2019. szept. 1. 19:32
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Látod kérdező? Én mondtam, szarj le mindenkit, legyél egoista ne törődj senkivel akkor kelleni fogsz a nőknek.
2019. szept. 1. 19:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Az állatokat leszámítva szerintem nem olyan vészes a helyzet. Biztosan nagyon rendes ember így leszűrve. Nehéz lehet neki is.
2019. szept. 1. 19:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon jó ember vagy és ezt férfiként írom!

Ne hallgass a negatív kritikákra. Annyi a fontos, hogy ezt az ismerkedési fázisban minél hamarabb tisztázd, hogy ne legyen később szájhúzás!

Én vallom azt, hogy a zsák megtalálja a foltját, azaz biztos kell legyen számodra is egy olyan hölgy akinek szimpi lesz, hogy vannak nagyon jó emberi értékeid!

HAJRÁ! :)

2019. szept. 1. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!