Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti adnátok esélyt olyan férfinak, aki 11évvel ezelőtt drogos volt?
11 éve nem drogozok, nem iszok, nem cigizek, nem kávézok. Kb 3 havonta előfordul, hogy megiszok 2sört. Rendszeresen edzek, egészségesen eszek, tehát mondhatni megkomolyodtam.
Viszont 18-21 éves koromig majdnem napi rendszerességgel be voltam drogozva. Volt fű, hasis, ex, speed, kokain, LSD, LSA, ópium, alkoholra nyugtatók, altatók, fájdalomcsillapítók, antidepresszánsok. Meg csomó minden amiről azt sem tudom mi. 3 évig kvázi nem tudtam magamról.
Intravénásan sosem adtam be magamnak semmit, és teszteltettem magam, nincs semmilyen betegségem..
Igen.
A fű, hasis, ex, LSD, LSA még nem is probléma semennyire amúgy, ha ésszel vannak használva, de a többi elég problémás, de mivel 11 éve nem csinálod azokat sem, ezért azokon sem problémáznék.
ma 12:54
Ez az, amiről félek őszinte lenni. Miért ne lenne értelme a kérdésemnek? Kíváncsi vagyok mit reagálnak rá az emberek.
Egyébként munkám van, amit szeretek csinálni, azóta egyetemet végeztem, dolgoztam egy ideig külföldön, így van itthon saját lakásom, autóm, általában sikeres vagyok a nőknél, de ez számomra mindig kényes pont, mármint erről beszélni, mi volt 11éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!