Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti adnátok esélyt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti adnátok esélyt olyan férfinak, aki 11évvel ezelőtt drogos volt?

Figyelt kérdés

11 éve nem drogozok, nem iszok, nem cigizek, nem kávézok. Kb 3 havonta előfordul, hogy megiszok 2sört. Rendszeresen edzek, egészségesen eszek, tehát mondhatni megkomolyodtam.

Viszont 18-21 éves koromig majdnem napi rendszerességgel be voltam drogozva. Volt fű, hasis, ex, speed, kokain, LSD, LSA, ópium, alkoholra nyugtatók, altatók, fájdalomcsillapítók, antidepresszánsok. Meg csomó minden amiről azt sem tudom mi. 3 évig kvázi nem tudtam magamról.

Intravénásan sosem adtam be magamnak semmit, és teszteltettem magam, nincs semmilyen betegségem..

2019. szept. 15. 12:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
2019. szept. 15. 12:23
 2/18 anonim ***** válasza:
Ne ezzel nyiss ismerkedéskor
2019. szept. 15. 12:24
 3/18 anonim ***** válasza:
Tényleg ne ezzel nyiss ismerkedéskor. Szerintem attól függ, hogy azóta mennyire tetted rendbe magad és az életedet.
2019. szept. 15. 12:26
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Titkold el a végőkig. A bűnügyi nyilvántartásba úgysincs belelátása... szóval ha csak nem vagy peches, ha nem akarod sosem fog tudoműst szerezni róla.
2019. szept. 15. 12:41
 5/18 anonim ***** válasza:

Igen.

A fű, hasis, ex, LSD, LSA még nem is probléma semennyire amúgy, ha ésszel vannak használva, de a többi elég problémás, de mivel 11 éve nem csinálod azokat sem, ezért azokon sem problémáznék.

2019. szept. 15. 12:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Persze, mindenki követ el hibákat és mindenki változik az idővel.
2019. szept. 15. 12:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha különben minden másban megfelel és tényleg ennyire tartja magát az egészséges életmódhoz, akkor nem utasítanám el emiatt.
2019. szept. 15. 12:53
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi értelme az ilyen kérdéseknek. Talán rendben van minden körülötted, egzisztencia, külső, belső tulajdonságok, csak es kizárólag egy 11 évvel ezelőtti esemény gátol az ismerkedésben. Ezt valahogy nehezen hiszem el.
2019. szept. 15. 12:54
 9/18 A kérdező kommentje:

ma 12:54

Ez az, amiről félek őszinte lenni. Miért ne lenne értelme a kérdésemnek? Kíváncsi vagyok mit reagálnak rá az emberek.

Egyébként munkám van, amit szeretek csinálni, azóta egyetemet végeztem, dolgoztam egy ideig külföldön, így van itthon saját lakásom, autóm, általában sikeres vagyok a nőknél, de ez számomra mindig kényes pont, mármint erről beszélni, mi volt 11éve.

2019. szept. 15. 13:22
 10/18 anonim ***** válasza:
És te ugyanilyen nővel?
2019. szept. 15. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!