Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket zavarna ha egy férfinak "jobb segge" lenne mint nektek?
Figyelt kérdés
Ha genetikailag olyan segge lenne egy férfinak, ami nagyon kemény, nagyon izmos, nagyon feszes, formás meg minden, tehát a legtöbb nő is simán megirigyelné. Ez azokat a nőket zavarhatja, akiknek deszka fenekük van, vagy zsíros löttyedt? Nem lenne esetleg kisebbségi komplexusuk egy olyan férfival mutatkozni, akinek férfi létére vonzóbb feneke van mint neki nő létére?2019. szept. 5. 17:33
1/10 anonim válasza:
Nálunk ez van. A férjem segge egyszerűen tökéletes. Ha nő lenne sem lehetne jobb. Hozzá képest nekem kb. nem nevezhető semminek :D
Egyáltalán nem zavar, inkább vicces. Imádom őt, a tökéletes seggével együtt :)
2/10 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz; a férjemnek kb. tökéletes s3gge van, nekem meg tök normál/átlagos. Dehogy zavar, imádom fogdosni/markolászni/harapdálni (nyilván a négy fal között :D).
3/10 anonim válasza:
Kb minden férfinak jobb a segge,mint a nőknek.
4/10 anonim válasza:
Nekem is jobb seggem van a bnöm szerint, mint neki, de őszintén szólva pont leszarom. És Ö is leszarja, csak poénkodni szokott ezzel :D
5/10 anonim válasza:
A mi helyzetünk is ugyanez, néha piszkálom poénból, fogdosni én is szeretem, nem zavar, tudom, hogyha nem lennék ennyire lusta a sajátomat is feljavíthatnám, csakhát...:)
6/10 Hamvas rétihéja válasza:
Hát akkor mozgasd meg azt a popsit és növessz rá izmot...
7/10 anonim válasza:
Genetikailag izmos fenék nincs, ahhoz edzeni kell, guggolni, kerékpározni...
8/10 anonim válasza:
Utolsó: genetikailag izmos valóban nincs, viszont genetikailag kerek van, az enyém is ilyen, mindig futball labda popsim volt. Régen edzettem is rá (akkor még nem a guggolás volt a divat) de mostanában meg vagyok hízva, és jó nagy gömbölyű hátsóm lett. De ha dolgoznék rá megint, könnyen izmosodna. Van akinek genetikailag lapos, annak sokat kell edzeni ha valami kicsi eredményt látni akar.
9/10 anonim válasza:
A kérdező izmosat írt, én arra reagáltam. :-)
10/10 anonim válasza:
Nálunk ez van (páromnak 10/10 feneke van, nekem van még mit dolgozni rajta bőven), miért zavarna? De komolyan... imádom, elképzelni se tudom, miért kellene zavarnia. :D Jó markolászni. :3
Ha meg mindenáron mások véleményével akarok foglalkozni, ha együtt vagyunk valahol, akkor max arra gondolok, hogy milyen büszke lehetek rá, hogy ilyen férfival áldott meg a sors. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!