Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar állandóan a barátnőm plázákba járni vásárolni, meg elegáns éttermekbe járni vacsorára?
Pár barátnőjénél látta hogy így élnek, lassan felvezette ezt nekem.Most meg már ezen rágja mindig a fülem, mikor megyünk a plázába, vagy este vacsorázni, valamelyik jó étterembe, a barátnőivel?
Mi egyszerűen élünk,ő és én is melózunk.
Barátnői kicsit jobban állnak, de nem akarja megérteni, hogy ez nem fér bele a havi költségvetésbe.
Én szerintem megnézném az ottani àrakat, kis matek, h miről kell cserébe lemondanunk, aztàn mérlegelhet 😚
Am remélem, h kajli a sztori, ha nem, akkor a barinőd faék egyszerűségű.
Szórakozás is kell, mennyetek ti is!
Ha így sem marad veled, akkor jobban jársz ha találsz mást!
Régen én is ilyen voltam, bár én magamnak fizettem. Aztán nagyon beteg lettem,átértékeltem az életemet miután kijöttem a kórházból. Szakítottam a régi felszínes életemmel és ,,barátaimmal’’.Ma már túrázgatok, esőben sétálok, palántákat nevelgetek és sokat olvasok, kedves és egyszerű emberekkel veszem körbe magamat.
Mindezek alapján azt mondom neked, jobb lesz ez a lány nélkül. Csak rosszabb lesz. Felszínes, üres élted lesz mellette. Mindig csak többet alar majd, felvenni a ritmust,ahová nem tartozik….és soha nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!