Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire ,,cringe" àllandòan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ,,cringe" àllandòan visszaolvasgatni a règi üzeneteket?

Figyelt kérdés

Olyantól, akivel vègül nem jöttem össze. Kb. 2-3 ève voltunk közel egymàshoz, napi több üzenetvàltàs, szìvecskèk küldèse. Ha valamelyikünk kèpet posztolt facebookra, rögtön likeolta a masik. Neten lògtunk egymàson, mint kèt kamasz. Èlőben sajnos nem tudtunk gyakran talàlkozni. Fizikailag semmi nem törtènt. Termèszetesen idővel ellaposodott az egèsz.

Nèha àtolvasom a règi üzeneteket, kb. nosztalgiázom rajta, közben érzem, hogy nagyon gàz.

2022. febr. 18. 00:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz, hogy azóta nem ért olyan impulzus, ami ezt feledtetné.
2022. febr. 18. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:

"Termèszetesen idővel ellaposodott az egèsz."

Ez csak a közösségi média kora óta természetes, egyébként siralmas és szánalmas h az emberek simán szarnak egymásra.

2022. febr. 18. 02:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is csinálok ilyesmit, mert olyan összhang volt köztünk, hogy azt most sem hiszem el (egyébként itt, a gyakorin). Iszonyú szánalmas szerintem is, de valószínűleg a "mi lett volna, ha"-n kesergünk.
2022. febr. 18. 02:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is itt a gyakorin volt olyan levelezésem, amibe időnként beleolvasok ha épp valami más miatt vissza nézek régi üzenetek közé. Akármelyik levélváltásunkat nyitom meg, mindig megmosolygom, elkap egy olyan kellemes nosztalgiaérzés.

Pedig mi még csak nem is kapcsolati céllal beszélgettünk.

De nagyon imádtam a levelezésünket, és az illetőt is nagyon megkedveltem.

2022. febr. 18. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!