Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ,,cringe" àllandòan visszaolvasgatni a règi üzeneteket?
Olyantól, akivel vègül nem jöttem össze. Kb. 2-3 ève voltunk közel egymàshoz, napi több üzenetvàltàs, szìvecskèk küldèse. Ha valamelyikünk kèpet posztolt facebookra, rögtön likeolta a masik. Neten lògtunk egymàson, mint kèt kamasz. Èlőben sajnos nem tudtunk gyakran talàlkozni. Fizikailag semmi nem törtènt. Termèszetesen idővel ellaposodott az egèsz.
Nèha àtolvasom a règi üzeneteket, kb. nosztalgiázom rajta, közben érzem, hogy nagyon gàz.
"Termèszetesen idővel ellaposodott az egèsz."
Ez csak a közösségi média kora óta természetes, egyébként siralmas és szánalmas h az emberek simán szarnak egymásra.
Nekem is itt a gyakorin volt olyan levelezésem, amibe időnként beleolvasok ha épp valami más miatt vissza nézek régi üzenetek közé. Akármelyik levélváltásunkat nyitom meg, mindig megmosolygom, elkap egy olyan kellemes nosztalgiaérzés.
Pedig mi még csak nem is kapcsolati céllal beszélgettünk.
De nagyon imádtam a levelezésünket, és az illetőt is nagyon megkedveltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!