Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A toxikus feminitás miért nem zavar senkit?
Figyelt kérdés
Az miért nem probléma a feministáknak hogy
az udvarlás a férfi dolga.
Nem az lenne az egyenlőség hogy ezt is legyen mindkét nem dolga?
De kapcsolaton belül ugyan ez van!
A nőt ki kell szolgálni minden érzést, támogatást kapjon meg.
Ne keljen felnőni, neki ne kelljen egyedül meglennie, az csak a férfi feladta.
2022. ápr. 18. 10:42
81/85 anonim válasza:
Tehát minden kapcsolat szar? Akkor miért kéne kapcsolat?
82/85 anonim válasza:
Basszus kérdező, ilyen pasi mint te nekem sem kéne! Hisztis és buta is vagy….! Inkább maradj magadnak, jobban jár így mindenki. Egyáltalán férfi barátod van?
83/85 A kérdező kommentje:
81. Nem tudom, azért csak jobb ha van az embernek hova hazamenni.
2022. ápr. 18. 15:14
84/85 A kérdező kommentje:
82. Van 2-3db igen. Velük nyilván nem így viselkedek.
2022. ápr. 18. 15:15
85/85 anonim válasza:
83 szerintem nem. Egy szar kapcsolat sokkal rosszabb nekem, mint egyedül, nyugiba. Ha neked nem, akkor társfüggő vagy, ami komoly probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!