Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A toxikus feminitás miért nem zavar senkit?
Figyelt kérdés
Az miért nem probléma a feministáknak hogy
az udvarlás a férfi dolga.
Nem az lenne az egyenlőség hogy ezt is legyen mindkét nem dolga?
De kapcsolaton belül ugyan ez van!
A nőt ki kell szolgálni minden érzést, támogatást kapjon meg.
Ne keljen felnőni, neki ne kelljen egyedül meglennie, az csak a férfi feladta.
2022. ápr. 18. 10:42
61/85 A kérdező kommentje:
60. Oké
Miért nekem kell mindenki után futni?
2022. ápr. 18. 14:04
62/85 FoxtrotLidérc válasza:
Kérdező: Jobbító szándékkal mondom. Azt kellene tenned, hogy kinyitod a szemed, elfelejted az agymosást amit kaptál, és megnézed milyen a világ valójában. Mert jelen pillanatban ott járunk, hogy voltak rossz tapasztalataid, és CSAK azokból indulsz ki (meg esetleg más által kimondott részigazságokból, amit tapasztalatok híján a tényleges, objektív valóságnak gondolsz). Szerinted pl. nekem anno 24-5 évesen nem voltak hasonló gondolataim a sokadik csalódás után? Egy dolgot tettem csak: Elmondtam egy pártatlan embernek a szubjektív véleményemet, és megkérdeztem, hogy mennyire ad nekem igazat. Az a pártatlan ember felsorolta, hogy objektíven/szubjektíven mi az amivel egyetért, mi az amivel nem. De ehhez meg kell tanulnod az összes szemszögből látni adott problémakört. Ehhez beszélgetned kell nagyon sok, nagyon különböző emberrel, és értelmezned kell tudnod amit elmondanak neked. A sok szubjektív vélemény/részigazság metszetében lesz a tényleges, objektív igazság (ami teljesen más, mint amit gondolsz most). Azt hiszem, ezt nevezik nyitottságnak. Ez fejleszthető skill, sosem késő elkezdeni.
63/85 anonim válasza:
61, mert neked kell görcsösen kapcsolat 🤷♀️
64/85 anonim válasza:
62, ehhez kéne némi intellektus is, ami a kérdezőnek valószínűleg nem túl magas…. repetitív kérdések, szűklátókörűség
65/85 A kérdező kommentje:
63. De másnak miért nem kell?
2022. ápr. 18. 14:08
66/85 anonim válasza:
61, ez a kérdés túl általános. Konkretizáld kérlek!
67/85 A kérdező kommentje:
66. Nekem kell magamon változtatni hogy legyenek barátaim. Másnak nem. Én mindent tegyek meg a nőknek cserébe tojnak a fejemre, és még köszönjem meg hogy legalább van valakim.
2022. ápr. 18. 14:11
68/85 anonim válasza:
Tehát kérdező? Miért neked kell udvarolni egy nőnek? Miért neked kell a konfliktusokat egyedül rendezni? Miért nem kölcsönösek a kapcsolataid? ????
69/85 A kérdező kommentje:
68. Na miért? O
2022. ápr. 18. 14:18
70/85 anonim válasza:
"63. De másnak miért nem kell?"
Mert másnak boldog az élete egyedül is, tudja, hogy értékes ember és becsüli magát annyira, hogy nem elég neki bármelyik jöttment, aki nem fut el előle. Ennek megfelelően van tartása, vannak elvei és ezzel kivívja a környezete tiszteletét is. Emellett, mivel tudatosan válogat, olyat "kap", amilyet szeretne. Mert nem bármilyen kell, hanem egy konkrét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!